babymomy12 Selam kızlar 6. Hafta sırt ve bel ağrısı normal mi henüz erken diye düşünmüştüm bir de şuandan uyku düzensizliğim başladı bilinçaltıma yerleşmiş uyku pozisyonundan endişe ediyorum istemsizce🥺
_ozlmm babymomy12 uyku pozisyonu olarak istediğin gibi yatabilirsin bebiş minicik oldugu için zarar görmez rahat ettiğin pozisyonda uyuyabilirsin ☺️ Ben 28. Haftadayım ara ara belim ağrıyor boşta kalıyor galiba ondan yastık ile falan destekliyorum iyi geliyor
Mslgnsrn babymomy12 aynı sknti bendede var uyku gözümden akıyor ama normalde yüzüstü yada sırt üstü yatardım şimdi yan yaticam diye endişeleniyorum uyuyamıyorum gerçekten bel ağrısı da cabası
babymomy12 _ozlmm normalde yüzüstü yatıp bir bacağımı karnıma çeken bi insanım bebiş olunca uykumdan uyanıyorum 🫢 annelik duygusu nasıl bastırıyor hemen ona bir şey olucak diye kendimi düşünmüyorum bile 🥹
babymomy12 Mslgnsrn evet bende asla yan yatamam yatmaya çalıştıkça da belim ağrıyor o yüzden şimdilerde rahat yatmalıyızki göbüş büyüdükçe yatamayacağız aslında 🫢
Mslgnsrn babymomy12 yarın ilk randevum var inşallah güzel geçer doktorumlada bunu bi konuşacağım belki bi fikir verir bakalım artık Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder jnsallah