BusraOyan 7+4 haftalığız şuan Allaha şükür. Bendeki belirtiler bacak ağrısı , bazen miğde bulantısı, şuan en çok cektigimiz şey kabızlık var mi önerisi olan arkadaşlar :)
babymomy12 BusraOyan selamlar biz 6. Haftadayız bende de oluyor kayısı marmelatı iyi geliyor su ile karıştırınca da hem doğal meyve suyu da oluyor serinletiyor 🤤
Zeynepcelik45 BusraOyan benimde sadece kadın ağrım var belime vuruyor normal midir acaba korkmam gerekiyor mu regl olacakmis gibi
1Ada1 BusraOyan kusmak kusmak kusmak artık ağlıyorum resmen. Allahım çok şükür diyorum ama hormonlar da tavan olunca dayanamıyorum bazen
isimsizzz BusraOyan Bulantı kusma 😔 Başa çıkamıyorum malesef 😔 kabızlık da var ama kusmanın yanında devede kulak gibi bi şey , doktor bana saf gliserin fitil verdi ,hamileyken en güvenli yöntem bu dedi, 15-20 dk içinde lavaboya çıkıyorsun…
BusraOyan babymomy12 çok teşekkür ederim . 💜🥰 Sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
babymomy12 Zeynepcelik45 evet oluyor benim de sağ ve sol kasık tarafım acıyor sanki bazen bende tedirgin oluyorum ama yerleşmesi için normalmiş :)
BusraOyan Zeynepcelik45 6 . Haftalarda benimde çok oluyordu ..doktora sorduğumda kanaman yok dimi dedi hayır dedim . Adet olucakmış gibi, gaz sancısı gibi ağrı olması normal demişti. Ama siz yinede bir doktorunuza danışın isterseniz . Sağlıcakla gelsin Bebişiniz inşallah 🥰
SeydaYvz Zeynepcelik45 hayır hayır ben 10. Haftadayım bu haftaya kadar sürekli belim ağrıyodu regl olucam diyodum sürekli hatta bu ağrı yüzünden 2 mayısta olmam gereken regli olucam olucam diye bekledim en son 10 gün geçti öyle test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani sürekli regl ağrısı gibi ağrı oluyor hatta kahverengi leke vardı doktorum çok normal yerlesmeye calısıyor suan kan gelirse ya da hafif pembe leke gelirse direk hastaneye gel demişti suan hiç biseyimiz yok sükür
Denizaslan1402 Ben 7+3 de hamile olduğumu anladım, mide bulantılarım vardı akşamları özellikle mideyi üşüttüğümü zannetmiştim hatta 😂
BusraOyan SeydaYvz stres yapmayın doktorunuzda normal demiş. Her kadında farklılık gösterebiliyor , banada lekelenme olursa gelirsin demişti bende olmadi öyle bisey . Ama bugün kasıklarıma sürekli bir ağrı vuruyor anlam veremedim bende 🤷♀️
BusraOyan isimsizzz biran önce geçer inşallah bulantılarınız 🙏🥰 Sağlıcakla alın Bebişinizi kucağınıza Allahın izniyle 💜