Melikeyzc Kızlar 26. Haftadayız. Ve çoğunlukla uyurken sırtım ağrıyor. Sırt üstü yatmak beni rahatlatıyor ama oda iyi değil. Neler yapmalıyım size neler iyi geldi?
Jadewinder Melikeyzc yan yatıp bacak arama yastık koyuyorum , kendimi çok yormamaya çalışıyorum, ayakta çok durmuyorum.
Meltemms Melikeyzc bende 25 haftalık hamileyim az önce aniden sırtıma agrı girdi geçti gibi şimdi ama anlamdım korktum normal mi acaba
Misraninannesi Melikeyzc 38.haftadayım sırt ağrılarından çok uzun bir süre yatamadım uyuyamadım iyice psikolojim bozulmuştu son çare haftada bir kez masaja gittim ve sırt ağrıları için gece yatmadan bir saat önce osteocare hapından aldım düzenli kullanımda çok büyük etkisini gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum
Melikeyzc Meltemms ani bir hareket mi yaptınız ? Yada ağır bir iş.. benimki öyle değil genel bir ağrı var sürekli
Melikeyzc Meltemms geçmiş olsun. İnternette elçin demirelin sırt ağrısı için egzersizleri var benim için geçerli bi çözüm olmadı ama siz bi deneyin isterseniz
Melikeyzc Misraninannesi kullandığınız hap vitamin içerikli diye biliyorum doktorunuz önermişmiydi bi zararı olmaz değil mi ? Çok teşekkür ederim inşallah benim içinde faydalı olur
Misraninannesi Melikeyzc tabiki doktoruma sormadan kullanmadım içerisinde kalsiyum vs var kemikleri güçlendiriyor yani bir zararı olmadı
Cemre_Korkmaz Bende 27 haftalık hamileyim malesef bir çözüm bulamadım ama sürekli sırt üstü yattiğimiz için ağriyor birde artık karnımız büyümeye başladığı için ve sırtımızda ağırlık oluyor ve artık belimde ağarmaya başladı bebişten dolayı oda 😍
Melikeyzc Cemre_Korkmaz aslında ben sırt üstü hiç yatmıyorum iyi olmadığı için ama sırt üstü yatsam çok iyi geliyor ;) vücuttan vücuda değişiyor demekki .. son üç ayımız artık dayanacağız 🥰