Betusgani neval270071 benim doktorum da 37 de normal kontrole gel, 38 de çatı muayenesi yapalım dedi ama duruma göre 37de de yapabilir
annenadorella neval270071 bana 36+6 da randevumda baktı 37 kabul ediyorum 1 günden bise olmaz bence siz de 37 de baktırın çünkü bazılarında çatı muayenesinden sonra doğum tetiklenip başlıyormus bi kac kişide öyle okudum o sebepten diyorum
BIR_SIYAH__HIAYESI63 neval270071 10 saniye filan canım o ebeden ebeye değişiyor bazi ebeler ağrıtıyor bazıları hic ağrıtmıyor ama çok ağrımıyor
Serap-Yigit Bana 37 ortasında gel dedi. Daha gidemeden suyum geldi. Dediği güne 2 gün kala doğurdum 😂 37. Hastada doğum yaptım ilk oğluma
BIR_SIYAH__HIAYESI63 neval270071 ikisi de bakıyor canım bir kere gittiğimde doktor diğer sefer ebe bakmisti
Bus_er Benim doktorum da 37 de bakacagını soyledı yarına gidicem 37+2 olduk tetikliyor diye bende duydum cok halsizlik ve lavaboya cıkıyorum buyuk küçük bakalım yarın ne diyecek
Seray- Ben 34. Haftamdayım ve dün baktı nst de sancım çıktığı İçin vajinan dar senin normal doğumun olmaz dedi..