kardelenertis Gebeliğin en erken belirtisini kaçıncı haftalarda hissettiniz? Belki psikolojik bilmiyorum ama normalde mide bulantısı çok yaşayan biri değilim. Ama şuan herşeye midem bulanıyor istiğfar etmiyorum anlık midem bulanıyor. Reglime 6 gün var test yapmadım ama ikinci gebelikte belirtileri erken hissedenler varmış. Kaçıncı haftada hissedilirki bilemedim?
zepbjk kardelenertis o kadar erken evrede adet belirtisi olan belirtiler olur mide bulantısı genelde 6.haftadan sonra olur
Ozgeelaa Biraz zor gibi geldi canım çok erken gibi ama imkansız diye bir şey yok tabi ki. Benim 5+4 de başladı belirtiler
kardelenertis Ozgeelaa banada zor geliyor ama bir ihtimal düşündürüyor. Koronadan sonra koku duygumun %60 nı kaybettim şuan herşeyin kokusunu alıyorum aldıkçada midem bulanıyor. Belki havalar çok sıcak o yüzden diyorum ama dediğim gibi çok mide bulantısı çeken biri değilim
zepbjk kardelenertis B hcgniz erken yükselmiş demek çnkü bulantının büyük nedeni o size özel bi dueum erken döllenme vs ise test yapın