ZeynepOsman55 HalisEbruoban Anladim, sorun oldugu icin sormadim herseyi cok düzgün yaziyosunuz ya o yüzden özellikle kozom dikkatimi cekti yoksa öyle takintili bi insan degilim yanlis anlamayin ☺️☺️
Hana_33 mehtapozalp ikiz kardeşim de aynı 1 yaşında oğlu var 7 aylık gebe oda senin gibi kazara kaldı ama allah'ın bir lütfü bu aldırma günah
Bskrt mehtapozalp tam da hayalimdeki yaş aralığı maşalahh😍😍 bende 1 yaşına girmeden tekrae hamile kalmak istiyorm Kardeşimle öyleyiz ve arkadaş oluyorlar her konuda, evde oyun oynarken bile kimseye gerek kalmıyor.
Mrvygmr Benim de durum aynı alışmaya çalış beş aylık kızım var altı haftalık hamileyim allah vermiş gidesi var sa gider olası var sa olur
Kadirvemalik Alyans erkek olur büyük ihtimal tabi ki de sag lik herşeyden önemli rabbim gönlüne gore versin
Deryaq Alyans benim kızımda da Doğduğundan beri iki kaşın arasında burnun tam üstünde damar var yeşilimsi bazen mavi gibi görünüyor her gören arkası erkek dedi ama bebeğim kız ikinci kızım geliyor yani hep batıl inanç işte ama insan ister istemez kaptırıyor kendini
Kadirvemalik Alyans evet benim de öyleydi. Sorun yapma canım. Sağlıklı olsun yeter. Napacaksın kızı erkeği 🤗
Alyans Kadirvemalik kaynanam kavga ederek kızımın adını kendi adını koydu şimdide kizin anlinda mor var gelin arkası erkek babamın adını koyacak diyor bende dogrumu diye araştırıyorum böyle dibinde san tel atti
Kadirvemalik Alyans canım senim bebegin istediğin ismi köy. Doğuran büyüten emek veren sensin. Kimseye karışma hakkı düşmez. Hehe diyim kaynananıza eşin kimlik çıkartırken de gitsin istediği ismi koysun. Kime ne ki
Ecrindemet Sen yine iyisin bana gore benim kizim 15 aylik suan 32 haftalik ogluma hamileyim.Kismet ya ben ilk ogrendigimde cok afalladim ama sonra alismaya basladim hic aldirmayi dusunmedim zaten seninki 3 aylik aldiramazsin artik.
Deryaq Ecrindemet yaaa benim kızım da iki yaşına basıcak 3 ay sonra diğer bebiş gelicek gece gündüz düşünüyorum yapabilir miyim bakabilir miyim diye Rabbim yardımcımız olsun