Ceylinmelike Kızlar 7 haftalık hamileyim henüz bebek göremedik kese oluşmuş ama neyse hicbisey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor benim gibi olan varmı varsa ne yapıyor resmen açlıktan midem ağrıyor ya ama yersem kusucam gibi
Mucizem1207 Ceylinmelike bende 7 haftalık hamileyim aynı dert bende de var sadece meyve tuzlu çubuk bu tarz yediğim şeyler yeşil elma çok iyi ama
Kbra52 Ceylinmelike doktoruma prilam yazdırmıştım gece iki tane içiliyor çoğu hamile içiyor iyi geliyor doktorunuza söyleyin size de yazsın
Vera09 Ceylinmelike öncelikle prilama başlayın hemen. Bana haşlanmış ptates iyi gelirdi tuzlayarak yerdim ve tuzlu salatalık, sarı beyaz leblebi bideneyin
sliya30 Ceylinmelike ben 6.haftadan 14 e kadar afedersin kustum hiç birşey yemedim aç kaldım ağladım ilaç kullandım 1 hafta iyi geldi sonra yine aynı oldu 15 de tam geçti şimdi ara ara bulanıyor sadece 19. Haftada 1 kere kustum o sıcak çarptı sanırım
Ceylinmelike Mucizem1207 evet benimde yediğim tek şeyler onlar şuan elimde çubuk kreker var 😂 tek korkum bebek gelismezse diye. Bide bebeği gördünüz mü siz ben dun doktara gidicektim bebek gorunur demişti kovit oldum gidemiyorum o yüzden soruyorum
Mucizem1207 Ceylinmelike ben 5+2 de keseyi gördüm 2 gün sonrada bebek ve kalp atışı için gidecem henüz görmedim canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla görürüz 🙏🥰
Mucizem1207 Ceylinmelike bebek gelişimi 3 aydan sonra oluyor diye biliyorum ilk 3 ay vücud gelişimi olduğu için önemli olan ne yediğim değil vitaminli şeyler tüketmen meyve yiyebiliyorsan güzel ama 3 aylık olduktan sonra yediğinden beslenmeye başlıyor bebek 👶
Ceylinmelike Mucizem1207 nidayalcindag09 bu ilacı kafama göre alsam olur mu ya yarın gidip alsam hemen doktora gitmeden carsaba gidicem doktora o zamana kadar beklemesem
nidayalcindag09 Ceylinmelike Kuzum bende öyleydim. Çok midem bulanıyordu. Hiçbir şey yiyemiyordum. Artık psikolojim bozulmuştu. Doktor ilaç yazdı prilam. Onu kullanınca yemek yemeye başladım. Korkma bebek gelişmez diye düşünme. İlk 3 ay bebek gelismekten çok vücudunu geliştiriyor. O yüzden kanından sağlıyor onu.