Asasasas Serap-Yigit benim de tanıdığımın oğlu var Çınar diye aynı.. hareketlerini izledikçe akrobat olur bu çocuktan olmuştum.. 😅🥰 inanılmaz dengeli bir şekilde nerelere tırmandığını gördü bu gözler maşallah.. yüreğim ağzıma kaç defa çıktı indi bilmem 😱
N_A_Z_L_I_M _ozlmm Oğluşumun adı Aras ablası bebekliği akıllıydı şimdi 1 yaşını geçti totosu yer görmüyor Maşallah 😅 İlk oğlumun adı Miraç huysuz bir bebekti 9 yaşında hala huysuzdur. 3.ogluma hamileyim isim düşünüyoruz💙
_ozlmm N_A_Z_L_I_M erkek bebeklere isim bulmakta çok zor ya ben baya zorlandım bulana kadar 😂 ama Aras hakkında iyi yorum almak hoşuma gitti 😂😂 totosu değmesin o normal çocuk sonuçta hiperaktif oluyor diyelim 😂
eylulabla_oluyor N_A_Z_L_I_M arkadaşımın oğlunun adı da miraç eymen kesinlikle kalıcı bir iz bıraktı yani isimle alakalı bence
N_A_Z_L_I_M _ozlmm Gerçekten erkek bebeklere isim bulmak çok zor 🥴 Kız olsaydı aklımda dünya kadarr isim vardı Aras 💙❤️Arya düşünmüştüm. 3.oğluşuma isim beğenemiyorum
_ozlmm N_A_Z_L_I_M çok da güzel isim seçmişsiniz arya çok güzel bir isim Aras ile de uyum sağlamış 🥰 uraz olabilir belki arasa yakın 🥰
CansuDRY Elifderin34 Emrullah diye bir öğrencim var mesela. 100 kıza değişmezsiniz. Oğlumun adını Rüzgar koyduk. Deli deli esiyor. İsimlerin çocuklarla bağdaştığına daha çok inanıyorum artık.🥲
maydaymaydaymayday eylulabla_oluyor isim kesinlikle etkiliyor Ben sana şu ismi koy diyemem Ama Ömer koyma 😀😂😂😂 çok fazla akıllı ve çok feciiiii haydut oluyolar😀😂
eylulabla_oluyor maydaymaydaymayday ahah ablamda var zaten ikinci defa koymam onunda bebekliği felaketti gördüm😂
Deletedmom_33 eylulabla_oluyor Oğlumun adı Atlas sakin bir bebek henüz 5 ay 23 günlük. Yürümeye başladığında nolur bakalım
maydaymaydaymayday eylulabla_oluyor ne zaman düzeldi duruldu Benmki 3.5 yaşında Feciiii kelimeler kifayetsiz 😂
eylulabla_oluyor maydaymaydaymayday ahaha sizinki büyümüş bizimki daha 2,5 u yeni geçti demekki ablamın yolu daha var😂