Niss1 Kızlar hamilelikte çatlak oluşmaması için kullandığınız çatlak kremlerini yazın hepimiz faydalanalıım 😚
MeriHera Niss1 öyle bir krem yok ne yazık ki. Her türlü kremi kullanan biri olarak söylüyorum. Tamamen sizin cidinizle alakalı çatlayacağın varsa çatlıyorsunuz ve bir kere başladı mı da durmuyor, üzgünüm 🤷♀️
Niss1 segah06 bio oil son aylarda cok faydalı olmuyor canım catlama yaşanabiliyor yanına destek olarak bir ürün daha kullanman yararına olabilir 🤗
minnos6 Niss1 valla kesinlikle tavsiye ederim bnm tenim catlamaya cok musait yani göğüs göbek kol olarak duzenli kullandm hic catlagim yok
Zlntstn Niss1 canım 3. Aydan beri lierac ve bio oil kıllanıyorum karnım harita gibi 🤭 genetik oluyo sanırım annende varsa sende olma ihtimali de çok yüksekmiş
MeriHera Zlntstn yok kız bizim sülalenin kadınlarına hiç çatlak yok, hem anne hem baba tarafı bembeyazlar. Kız kardeşimle aramda 3 hafta var ikimizde gebeyiz ben harita gibi oldum onda çizgi bile yok aynı karından çıktık 😄yani keşke genetik olsa 🤷♀️😄
Zlntstn MeriHera vücut yapısıyla alakalı bence ya aslında cildim de kuru değil ama çatladık valla napalım 😂
Dibekli Niss1 ben baby vazalin kullandım 33. Haftamdayim catlagim oluşmadı. Tavsiyem sabah akşam uygulaman alışkanlık haline getir. Kasindiginda kasıma krem sür hemen geçiyor kaşıntı.
Sehenz Niss1 3. Aydan beri karnım belim kalça bacaklarıma hep bio oil sürdüm hiç çatlağım yok şuan 34+5deyim ama göğüslerimin çatlicağını hiç düşünmemiştim sürmediğim için göğüslerim çatladı 😭😭 ben yaşadım sen yaşama sür her yerine
MeriHera Zlntstn benimde kuru değil. Ergenliğimden beri vücudumu her duştan sonra yağlarım, gebeliği öğrendiğimde ilk 2 ay 2 günde bir, sonra her gün yağlandım yok bana mısın demedi ama sadece göbekten çatladım başka yerimde yok çatlak şükürler olsun
Zlntstn MeriHera ay bende sadece göbekten çatladım başka bi yerimde olmadı inşallah bundan sonra da olmaz
Sekerportakalii Niss1 hindistan cevizi yağı kakao yağı ve sarı kantaron yağını karıştırıp kullandım. Bitince dalin in vazelinini kullandım çok şükür çatlak olmadı 🙏🏻