segah06 Merhabalar kızlar, başım inanılmaz ağrıyor. Sabahtan beri geçmiyor. Parol kullanmamın bir sakıncası var mı? 3 aylık hamileyim
uraz_ve_annesi- segah06 parolun dozu düşük ya sıkıntı olmaz tam da içebilirsin günde 3 kereye kadar içilebiliyor doktorum bana tetanoz aşısı olduğumda ateş halsizlik olursa iç demişti o yüzden rahatça size içebilirsiniz diyebiliyorum
varbirhayalimiz Çok geçmiş olsun. Ağrı kesici olarak zaten sadece Parol kullanabiliyoruz canım, doktorlar da sürekli ağrım olduğunda sadece Parol içmemi söylüyor. Ama sana tavsiyem ilaçtan önce biraz su tüketimini arttır belki susuz kalmışsındır
segah06 varbirhayalimiz çok teşekkür ederim canım cevabın ve ilgin için. Sabahtan beri geçmedi dayanamadım artık. İçimde rahat değildi sizlere danışmak istedim
Ranammmm segah06 Rica ederim benimde migrenim var bilirim o ağrıları, sade Türk kahvesi içebilirsin iyi geliyor ve bol bol su🤗
segah06 uraz_ve_annesi- çoook teşekkür ederim. Bide tetenoz aşısını kaçıncı ayda vurundunuz kaçar dozar?
uraz_ve_annesi- segah06 sanırım 20. Ve 24. Haftada vurulmuşum bir sonraki doz da bebek doğduktan sonra
Deletedmom_51 segah06 ben de geçen gün öyleydim 11 haftalığım doktora dedim ben dayanamıyorum başım ağrıyor diye parol iç dedi canım içtim ben de geçti sonra hafifledi sen de iç
segah06 Deletedmom_51 çook teşekkür ederim, inanın aşırı rahatlattınız. Kırıp yarısını içmiştim diğer yarısını da içeyim o halde. Hafiflemiyor yoksa… İyi ki varsınız
Deletedmom_51 segah06 Canım İnan hafiflemiyor bir de ertesi günü bile o ağrının şeylerini hissettim inşallah geçer hemen.. bol su iç 💖
segah06 Deletedmom_51 ah canım çokk teşekkür ederim içeceğim sıcaklarda mahvetti maalesef. İyi ki varsın canım benim. Cok sagol cevabın icin🤩
Hatice-x segah06 geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin bendede migren var 😔 geçen tutmuştu acile götürdü eşim parol serum taktılar oksijen verdiler
segah06 Hatice-x canımm allah razı olsun çokk teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile kullanayım o zaman. Sen nasıl oldun