can_1anne 12+4 haftalığız korkular günden güne artıyor acaba bisey mi oldu kalbi mi durdu diye düşünmekten kendimi alamıyorum bide üstüne üstelik kanama alani var hergun doktora gidip iyi mi diye görmek istiyorum
hunilimom can_1anne hamilelikte ayrı korku doğunca ayrı bir korku endişe stres artık hiç gitmiyor canım sen içini ferah tut doktorunu dinle hiç bişe olmaz Allah’ın izni ile
MeriHera can_1anne tamamen size bağlı bu durum, biz ne desekte sen yine merak edeceksin. Stresten en uzak durman gereken dönemdesin. İyi düşün iyi olsun canım
morportakal can_1anne Hareketlerini hissetmeye başlayınca daha az endişeli olmaya başladım ben de 😄 çünkü önceden hala benimle mi değil mi bilemiyordum ama şimdi hareketlerini hissedince tamam diyorum hala benimle ve problem yok 😄
Elilar2225 can_1anne doğana kadar geçmedi korkularım. Doğdu şimdi daha beter korku var o uyusa bile uyuyamıyorum başında beklemekten🥲
Sevgiiss can_1anne korkular 26. Haftadan bildiyorum hiç bitmiyor. Hep bu kez gidiyim iyi olsun tamam diyorsun ama bitmiyor