Qwwertyvjh Bebeğim emziği almıyo kusuyo gibi yapıyo atıyor ama emzik ilersi için büyük kolaylık nasıl alıştırılır
_akalin3 Qwwertyvjh benim oğlumda öyleydi böğürürdü pekmeze degdırıp fılan verdım cok zorladım ama almadı almayan cocuk almıyor canım
Hulus Qwwertyvjh bence hiç zorlamayın emziği çoğu uzman tavsiye etmiyor emzik tamamen anneler için bir kaçış evet ama bebeğinizin tek isteği ilgi ve anne sevgisi bununlada pek ala kapatabilirsiniz bu açığı.
MeriHera Qwwertyvjh bebeğin doyduğuna eminseniz eğer ama yine de her şeye gak guk ediyorsa deneyebilirsiniz. Emme refleksi bir ihtiyaçtan ziyade alışkanlık olabiliyormuş bebeklerde o yüzden emzik kurtarıcı olabilir
Ktugbaa Qwwertyvjh benim oğlum daha 3 günlüktü emziği tutturdugumda emzirdikten sonra hemen vermiştim ağzına tuttu öylece öyle böyle hiç birakmadi 1 yaşında adı mınnımınnı oldu şuan 2 yaşında 1 buçukta ucunu kestim tiksindi almadı öyle bıraktık
Ktugbaa Qwwertyvjh eczanelerde silikon emzikler var onları dene yada ucu Yuvarlak olanları dene bakalım