_ozlmm Birsenbirbenbirdebebek yok kız tutturmak demeyelim bazen söylediklerim doğru çıkıyor 😂 ben erkeğe benzettim ☺️ Öğrenince haber ver bize mutlaka çok merak ederim ben 😂
Birsenbirbenbirdebebek @Zey-neppp bebegim sen ne düşünüyorsun tutturuyormuşsun bana da bir bak teyzesi ❤️
Zey-neppp Birsenbirbenbirdebebek canım 6 7 haftalık halini gönderir misin? Burda miniğimiz büyümüş biraz ☺️
Birsenbirbenbirdebebek _ozlmm ayy tabiki şekerim öğrenir öğrenmez kimseye demeden ilk size söyleyeceğim vallahi😍 veee tutturan kızçelere içimden geldi miniş hediye göndereceğim 🙏❤️
_ozlmm Birsenbirbenbirdebebek düşünmem yeterli canım benim hediyeye gerek yok çok sağol almış kadar oldun bile ☺️Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah 🙏🏽
Birsenbirbenbirdebebek _ozlmm Allah razı olsun canım benim o güzel dileklerin için rabbim seninde istediğin muradını gönlüne nakşetsin 🥰🌸 rabbim hepinizin evlatlarını annesine babasına vatanına hayırlı Salih evlatlar olmasını nasip etsin inşallah🙏🧿
Birsenbirbenbirdebebek Zey-neppp gerçekten mi nasıl anladın canımcım😍🤭 ben bakıyorum bakıyorum bir şeye benzetemiyorum😄