Evhamlianne92 Bebitommm intercontinental oyle camlicaya gittim bende muayene icin fiyati tam hatirlamiyorum ama fais degil bence Tugba hocayi ama net oneriyorum
elifbusra13 @Alpisinannesii bende pazartesi günü gizem hanımda detaylı ultrasona girdim iyi bı doktora benziyo ama orda doğum yapmayı kesinlikle düşünmüyorum
Merveebuluttt Bebitommm ben şahsen erdem hastanesini asla önermiyorum medipol Çamlıca hastanesine kontrole gidiyorum hatta ulkar hanım olmasa 2. Kez bebeğimi kaybedecektim diyebilirim 🙏
meryemesra Bebitommm ilk olarak direk Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim. Merve Dizdar Güleçoğlu’na gitmiştim ben öğrendiğimde. Gayet ilgili bir doktor.
elifbusra13 @Alpisinannesii devlet hastaneleri hakkında çok iyi şeyler duymadım doğumla ilgili ilk hamileligim olduğu için daha rahat bı ortamda doğum yapmak istiyorum o yüzden tabi herkesin kendi kararı
Canankk Susamtanesiiiiiiii WhatsApp iletişim numarası verdı cok aktif degıl orda ama ıstedıgmde o numaradan, hastaneden ya da instagram uzerınden ulasabılıyorum.