Selcan94 Herkese iyi akşamlar ☺️ Kızlar 3 kızım var 4. Ye hamileyim bağlatmak istiyorum sezeryan yaparlarmı bağllatmak için yaptıranlar veya başından geçen oldumu
4cocukannesi Selcan94 benim de doğumum sezeryan olacak bende bağlatmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok 29 yaşındayım ve zor bi karar benim için
Mysaa Selcan94 sezaryan esnasında extra ufak bi ücret alıyolar bağlatabiliyorsun sanırım sonrasında nasıl oluyor bilmiyorum ama
funnymummy Selcan94 annemde en küçük kardeşimde bağlatmıştı devlet hastanesinde son sezeryan olmuştu acil hiç bir sıkıntırsı olmadı adet olurkenki dönemde
Minigim38 Annem baglatmıştı sezaryan oldu ameliyat icinde tüplerinide baglatti ama pisman oldu çünkü cok aşırı ağrısı oluyor 11 sene oldu hala adet falan olurken cok zorlanıyor yataktan kalkamaz hale geliyor. Belki bunye ile alakalıdır bilemiyorum 🤷♀️🤷♀️
Minigim38 4cocukannesi kimi baglatmaların bi zamanı var anneminki 10 seneden sonra tekrar actırabiliyordu 2 3 cesit bağlama sekli varmis sanırım öyle demişlerdi
Selcan94 Mysaa gidip sadece bağlatma yapmıcam o zaman alıyorlar doğum olacağı için yinede sormsk lazım