Betul_34 demincek Artma manasına gelir Büyüyen, ilerleyen gelişen ve ileri giden Bu özel ve güzel anlamları ile beraber bir erkek çocuğu için verilebilecek en güzel adlar içerisinde geliyor. buymuş anlamı 😌😌
rkyycbnn Imaram3 benim büyük oglanın adıda talha😂 bu da da yagız ya da Efkan ikisinden biri olur galiba
Kkevser Hayalgokce ilişkiden sonra bende kanama oldu içerde iki damarımda açılma olmuş rahim ağzında. iğne oldum ve progestan kullanıyorum bol bolda dinlenme verdi doktorum kahve rengi olması kanın taze olmadığını o yğzden korkulacak bir şey olmadığını söyledi üç hafta kanamam devam etti çok şükür iki gündür durdu progestanı günde bire düşürdüm yinede doktorunuzla görüşün
Kkevser Cinsiyeti belli değil ve isim konusunda çok kararsızım ama beğendiğim isimleri yazayım belki fikir olur Kaan Yağız Çınar Eray Sarp Eren Göktuğ Atakan İlkay Ve Ali 🦦 dediğim gibi baya karasızım soyadımızdan dolayı (ungör)
Lucy Yaseminturan_ Benim ilk oğlumun adı da KuzeyEmir , kardeşinin de, nasipse AtlasEge olacak gibi 🙈