mercimegin_annesiii MDeniz42 benimkide erimedi canım o heralde biraz kargonun erken yada geç getirmekle alakalı en iyisi ilçedeysen hangi kargo firmasıysa şubede kalıp gelince hemen oradan Alman araba gezince sanırım eriyebilir
Btlsa MDeniz42 benimki erimiş geldi ama dışına taşmamıştı. Yanlış günde kargolamalarından kaynaklı öyle oldu o da arife günü kargoya vermişler araya 8 gün bayram tatili girdi o sıcakta çikolata mı kalır
Efemom2 MDeniz42 benimki erimemişti sipariş verirken pazartesiye denk getirdim Çarşamba elimdeydi haftasonuna fln denk getirmezseniz sorun olmaz büyük ihtimal
zehraduman MDeniz42 geçen hafta geldi siparişten 2 gün sonra kargoya verildi 3.gün elimdeydi sorunsuz geldi. Tavsiyem pazartesi salı günü falan sipariş verirseniz eğer kargoda çok kalmaz çabuk elinize ulaşır
zehraduman portakalcicegii açıp tadına bakmadım hiç ama kutunun kapağını kaldırır kaldırmaz mis gibi çikolata kokuyor buram buram
zdmrmrv Benim bugün geldi erimiş ama hemen dolaba koydum açtıl yedik tadı çok güzel ve hiç bi şekil sıkıntısı da yoktu bn beğendim
mercimegin_annesiii MDeniz42 cumartesi verdim pazartesi kargoya verildi salı yada çarşamba elimdeydi. Kocaelideyim ben