Alya_miram Kramplara nasıl bir çare buldunuz kızlar 2 gündür, aşırı derecede kramp giriyor baldırıma çıkmıyor hareketsiz kalıyorum ağrısından bir çaresi yokmu🤦♀️🙄
Nazendehanim Alya_miram magnezyum diyorlar canım , magnezyum içeriği yüksek olan soda iç her gün benim de arada vuruyor
Alya_miram Nazendehanim magnezyum ilacı da kullanıyorum, ayrıca her gün maden suyu içmeme rağmen 2 gündür ara ara kramp giriyor gece iki kez ağrısından uyandım.
Alya_miram Nazendehanim öyle bir ağrı ki bir şey yapamıyorum ya nasıl olcak daha başındayıö doğuma kadar nasıl gececek😔
BurcuMusti3107 Alya_miram baldırınıza girdiğini hissettiğiniz an ayağınızı bileğinizden itibaren gerdirin ve bir kaç saniye bekleyin geçiyor bende de oluyor arada öyle yapınca hiç acı çekmiyorum
Alya_miram BurcuMusti3107 deniyorum şuan bileğimi düzelttiğim gibi tekrardan ağrı giriyor ama azda olsa azaltıyor
Nazendehanim Alya_miram birkaç gün de sürüyor ,mutlaka doktora sorun bizim bilmedigimiz bir şey vardır muhakkak
Alya_miram Nazendehanim acil bakarmı bilmiyorum randevum ayın 9′da o zamana kadar beklicem acil bakmazsaok zorlanıyorum
Nazendehanim Alya_miram sancım var diye gidip söylersen belki kramp için hususi ilgileneceklerini sanmıyorum çok ama şansını dene