Ooykuu https://www.dosya.tc/server37/k8wait/9086752E-A349-4872-893C-6362739DD8E2.jpeg.html https://www.dosya.tc/server37/ktoaj2/6EEC5649-D667-4D46-B47C-1BC4B036C513.jpeg.html 14 gün gecikti reglim ama adet düzensizliğim var zaten şüphelendim ve test yaptım bu şekilde çıktı kan testini bugün yaptım hastanede doktorum kese yi görmedi kan tahlili istedi sonuç görseldeki gibi ama sonuçlara rağmen negatif diyor 14 gün gecikmeye göre kan sonucu düşükmüş basına böyle birsey gelen var mı
Esrauysal Ooykuu canım benimde öyle oldu var hayırlı olsun 🥰 adetimin üzerinden 5 gün geçti kan verdim 11 çıktı düşüne biliyormusun bi ayım varmi yokmu bi kadın doğum bi sağlık ocağı öyle geçti
Esrauysal Ooykuu peki bu artış neden kaynaklı doktor ne dedi neden az artıyormus var yada yok denildi mi
Ooykuu Esrauysal yaa öyle mi benimde 14 gün geçti 32 çıktı idrar testi de pozitif banada var gibi geliyor ama doktorun değişiyle yok 🤭
Ooykuu Esrauysal doktor sadece negatif dedi neden dediğimde 14 gün adet gecikmesine göre 32 değer azmış daha fazla çıkmalıymış
Esrauysal Ooykuu tekrarla kuzum adet duzensizligiyle falan alakalı ola bilir mi bilmiyorum ki geç mi oluyordun nasıl oluyordu, bazıları ayda iki kere falan oluyor
Esrauysal Ooykuu yaaa adet olacakmissin gibi bi hissin varmi ağrı falan, anlayamazsın ki böyle ya, ama bi artış var yani ozaman senin kesin 14, 15 gün falan geçecek onun için mi anı bir artış yok acaba 🤷♀️
Ooykuu Esrauysal yani benim zaten 14 gün geçti adet günüm ama dediğim gibi normalde de çok düzensiz bu şekilde gecikirm ama mide bulantımdan süphelenip test yaptım idrar da 2 gün arayla ikiside iki çizgi silik çıktı kanda 32 çıktı anlayamadım kaşık agrım var ara sıra adet olucakmış gibi göğüs agrımda hafif var ve mide yanması bulantı doktor un negatif demesi 14 gün geçip 32 çıkması çok azmış ama ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Esrauysal Ooykuu kız kesin hamilesin bence ya, öyle şey mi olur aha belli olur bir kaç güne yinede, bende geç döllenme olmuşum ondan az çıktı benimde sonra arttı zaten, hayırlısi olsun aşkım🤗
Ooykuu Esrauysal çok teşekkür ederim bencede var ama çok küçük olabilir bakalım 2 güne tam kesin olucak kan sonucuna göre ☺️
Ooykuu Esrauysal hayır 34 aylık bir kızım var bu gebelik varsa sürpriz oldu yani beklemiyorduk gebelik 🙈