Edanurozdmr Tam tersi rahmi temizliyor tüpleri acıyor diye soyluyorlar ben bi kez adet oldum sonra hamile kaldım . Rahim filmi cekilen ay 3 hafta korun dediler o zamana kadar da yumurtlama donemim gecmisti zaten o ay kalmadım o yüzden
mutlu-annee34 Aslan123 ben adet bitiminden bir sonraki gün hsg çektirdim 3-4 gün girmedik ilişkiye sonra ki günlerde girdik çok şükür bi sıkıntı yaşamadık
Aslan123 minikumutlar o zaman ilişki olur ya benim merak ettiğim korunmasız ilişki olur ve gebelik olursa ne gibi sıkıntı olur onu merak ediyorum
minikumutlar Aslan123 bende korunmayacağım ki canım zaten çoğu insan korunmamış ama bazılarıda okuyup geçiyor yardımcı olan yokk doğru düzgün
Marsmelow minikumutlar bana 3 doktor korunun dedi sorduğumda. Ama ben sorduğum için mesuliyet almak istememiş olabilirler. Aynı ay gebe kalan da çok. İnsan değerlendirmek istiyor tabi ki. Benim eşim de pimpirikli bu konuda. Benim yumurtlamam geçti büyük ihtimalle dündü. Bugün de spontane ilişki oldu. Ne düşünsem bilemedim. Hemen kalkıp duş aldım. Beklentim de yok en azından.