aylinpalaa Kızlar 34+4 haftalık hamileyim. Neredeyse her klozete oturduğumda rahmime bıçak saplanır gibi ağrı girip 10 dakika boyunca geçmiyor. Doktoruma yazdım, cevabı beklerken size de sorayım dedim yaşamış olan varsa bilgilendirirse çok sevinriim🥺
HeyMommy aylinpalaa 19+5 günlüğüm. Arada bir idrarımı yaparken benimde fena ağrı mı diyim sancı mı diyip sağlanıyo yaptıktan sonra geçiyo bende bekliyim şurda
aylinpalaa _akalin3 bi anda sancı gibi rahmime ağrı giriyor anlayamadım yalancı sancı da olabilir emin değilim ama çok rahatsız ediyor 🥺
_akalin3 aylinpalaa yalancı sancı karından gırıyor dıye biliyorum ama tam emin değilim idrar yollarınızı da üşütmüş olabılırsınız
aylinpalaa _akalin3 idrar yolları enfeksiyonum vardı ama geçti tedavisini oldum ki enfeksiyon varken bile böyle değildi ağrım🥹
aylinpalaa Vicky çok teşekkür ederim, enfeksiyon tedavisi olmuştum ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum☺️
Dilaraortacc1 aylinpalaa aynisi banada oluyordu bebegim doğum kanalına girmiş 34+2 de sebebi rahim kaslarin geriliyor dedi doktorum
hulya_6363 aylinpalaa canm 19.haftamdan şuan 32+5 im hala yaşıyorum o durumu ara ara geçiyor yine başlıyor magnezyum biraz iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim
_akalin3 aylinpalaa hadi ya o zaman pek bilgim yok canım cok gecmiş olsun ama bence sen bilirsin ama şiddetlenirse doktoruna danış mutlaka
Dilaraortacc1 aylinpalaa bekle canım doktorum bana dayanamayacak dereceye gelirsen gel dedi bu ağrılar normal artık dedi
Tugba3444 Aynısı sürekli bana da oluyor 37 haftalığım 34 haftadan beri oluyor doktorum bebek kanala girdiği için oluyor normal demişti
aylinpalaa Tugba3444 sanırım kanala girdi o zaman. Ultrasonda belli oluyor mu alttan muayene mi gerekiyor acaba