Merhaba sevgili anneler miss kokulu oğlumun yanından yazıyorum doğum hikayemi. Çarşamba günü sabahtan hafif regli ağrısı gibi ağrılarım vardı doktorumla telefonda görüştük 2 günlüğüne cuma ve cumartesi günü için Ankara’ya gitmesi gerektiğinin herhangi bi durumda ona haber vermemi söyledi bende çok hafif geçirdiğim için umursamadım doktorum gelene kadar beklerim diye düşünüyordum açıkçası ama saatler geçtikçe sanki artmaya başladı akşam 23.30 gibi nişanım geldi çok hafif sümüksü ve kahverengi çok panik yapmadım yattım saat 2 de daha ağır bi sancıyla uyandım ve kanamaya dönmüştü sanki yavaş yavaş sancılar artmaya başladı dakika takibi yapmaya başladım en son saat 5.30 da 10 dakikaya bir 2-3 dakika süren sancılarım başladı doktorumu aradım hemen hastaneye geç geliyorum dedi. Hastaneye gittim 7 civarı nst bağlandı 4 cm açıklık ve sancı vardı yatış yapıldı yavaş yavaş açılmalar devam etti katlanılmıcak derecede olmadı hiç doğru nefes ve hareket halinde olarak karşıladım hep saat 2 de açıklık 8 cm olmuştu doğumhaneye aldılar suyu patlatalım açıklık hızlansın dedi doktorum ama kese simsiyah şekilde çıktı bebeğim kakasını yapmıştı doktorum beklemenin riskli olduğu için hemen acil sezeryana aldılar spinal anesteziyle oldum ilk günüm zor geçti sadece şuan iyiyiz bebeğim yutmadan kakasını yetiştik o yüzden çok şükür mutluyuz 🥰🥰