Elif_ikra2 Duş alırken keseleniyomusunuz hanımlar hafif hafifte olsa cok sıcak havalr ve ben ara ara vücudumu keseliyorum karnıma yapmıyorum ama.bugun ilk defa çok çok hafif gezdirdim birsey olmaz umarım sizler napiyosunuz 🙃
hunilimom Elif_ikra2 günde en az 2 kez duşa giriyorum hafta da bir kese yapıyorum kollarıma bacaklarıma gün aşırı da lif ile yıkanıyorum kaşıntıya iyi geliyor 😂
Sanal_koala00 Elif_ikra2 yok be ne olacak sanki hemen derinin altında mı bebek korkma olmaz bişey öyle kolay değil 😌
Deletedmom52620 Elif_ikra2 ayyy kese hassas noktam asla keselenmeden çıkmam 2 tane kese kullanıyorum duşta özelllikle bacaklarıma kollarıma boyun bölgesi kabak lifi diğer taraflarına da yumuşak kese karnıma vs asla rahat edemem.
Elif_ikra2 Ay iyi bali icim rahatladı bende rahatladı edemiyorum havada aşırı sıcak çok terliyorum liflerden yikaniyorumda arada kesede yapıyorum rahatliyo vücudum 😊
Pheebs Kullanıyorum ben bu havalarda başka türlü temiz olmuyorum gibi geliyor. Karnıma da yapıyorum çok bastırmadan 🤭
Senazeynep34 Zaten banyo kesesiz olmaz 😃 ben bazen üşeniyorum, ki her gün duşa girerim, eşim dalga geçiyor kesesiz banyo mu olur pis kalcan diye ,😃
Sehrbnon122 Elif_ikra2 ayıp olucak ama ben tek basına banyo yapmaktan korkuyorum annemlerde olunca annem banyo yaptırıyor bazen de evde de eşim ikizlere hamileyim ve tüp bebek oldugu için önlem amaçlı korkuyorum biraz sakar da Bi insanım korkuyor eşim düşerim falan diye keselenmezsek de bu urfa sıcagın da valla geberirim zaten sürekli terliyorum
svydaikalb Elif_ikra2 Kabak lifi çok güzel bir de doğal sabun varsa ve bazen Himalaya tuzunu suda eritip çıkmadan durulanıyorum negatif enerji temizliyormuş ferahlık🌊