Anneler, Kasım ayında inşallah doğum yapacağım. Hastanede giyeceğiniz lohusa pijama takımlarını nasıl almalıyız. Uzun kollu mu kısa kollu mu yada beyaz renk riskli mi sizce ? Genellikle şuan beyaz giyiniliyor. Saten mi pamuklu mu olmalı. Düşünceleriniz neler? Siz nasıl tercih ediceksiniz

pakize-20 Uzun olabilir üstüne ben yelekte almıştım üşürüm diye Pamuklu bende çok açık pembe giymiştim bir sorun olmadı hiç kan vs tuvalette gitmemiştim hiç eve gelene kadar psikoloji olarak mikrop kaparım diye düşünmüştüm.

Kırmızı uzun kollu önden düğmeli aldim beyaz renk risk olabilir kanaman falan olacak çünkü pamuklu aldım ben

pakize-20 Kızımin doğumda almıştım uzun elbise tarzı açık pembeydi emzirme düğmesi vardı memnundum tekrar onu kullanicam 🙏🏻 Bir de ayriyetten uzun kollu alt üst almistim hiç kullanmadım kışa denk geliyor bu kez kullanırım gibi 🙏🏻☺️ Üzerine de yelek gibi birşeyler alırım diye düşündüm ☺️🙏🏻

pakize-20
    Valla daha çok var hiç düşünmedim saman geçmiyor gibi
    Ama pamuklu ve uzun kollu mantıklı bence

Canım ben çeyiz alışverişi yapılırken bir tane pijama takımımı doğumdan sonra giyerim diye beyaz almıştım bir tık ince ama uzun kollu ve penye hırkası da var onu giyeceğim inşallah

Ben kasimda dogum yaptim..uzun kollu iyi olmuştu mavi giymiştim ben..beyazda sabahlik almıştım yarım yanima..normal olur diye gecelikte goturdum ama sezeryan oldu..evde dogum sonrasi dönemde cok ter bastı hep kisa kollu giyiyordum..bide yenidogan bebek diye kaloriferler ona gore aciliyor tabi

pakize-20 ben beyaz ya da ekru düşünüyorum. Ama her renk tercih edilebilir bence de. Uzun alt üst almayı düşünüyorum biraz havalar serin oluyor o tarihlerde. Belki bir tane de uzun kollu gecelik düşünebilirim🌸

pakize-20 ay İnşaAllah bende kasımın sonu gibi doğum yapacam bnde pijama takımı düşünüyorm hatta beğendim bi tane içi kısa kollama uzun da üstü var kırmızı renk almayı düşünüyorm malum lan lekesi çıkmıyor snra 🤭🤭🤭🤭