Cnsu07 Feyzaerturk benimde fazlasıyla yeni türeyen benlerim oldu bazıları kirmizi renkli bazıları kahverengi hiç hoş değil hepsi gecmiyormus sanırım hamilelik değil bu evrim geçirmek resmen😐
Feyzaerturk Cnsu07 Geçmiyormuymuşşş😱 Çok kötü duruyor ya karnımın yanlarında kahverengi benler yeni yeni 😢
gizemlianne12345 Cnsu07 kırmızı o kadar kötü değil bence kaynanamda 2-3 tane var kötü durmuyor ama doğrusu onunki gözük yemeyen yerlerde diğeri deri altı ise kalıyor değil ise düşürme için ilaç varmış bu post sayesinde öğrendim😅
Ftmgl1207 gizemlianne12345 benim kızımda boynumda çıkmıştı. Doktor fazla ceviz yediysen olabilir dedi. Doğum sonrası bı kaçı düştü sanırım azaldı. bu hamileliğimde de aynı sorun var ve yine boynum ama cevizi de çok yemiyorum. Umudum doğum sonrası yine gitmesi yönünde
gizemlianne12345 Ftmgl1207 belki sizinki ırsi ailenizde olan varmı ben hamilelik öncesi boyumda çok vardı kimisi sil bu diyordu yaktırıp ilaç kulandım düştü şükür hepsi inşallah geçer sizinkiler de
Cnsu07 Bsrabzks ya bende de çıkmış Bi iki tane özel yerimde neremi incelesem Bi farklılık görüyorum 🤨
Bsrabzks Cnsu07 doktorunuza söyleyin mutlaka farklı bişey olabilir. Ben araştırdığım zaman çok farklı şeyler çıktı eğer bende ki de öyle bişeyse normal doğum yapılamıyor bu gibi durumlarda
Cnslrsln gizemlianne12345 benimde seninki gibi işte bence bir sorun yok ama bilemedim rahatsız olduysan doktora sorabilirsin
gizemlianne12345 Cnslrsln bu hafta kontrolüm var en iyisi bi ilk kendi doktoruma sorna doğum sonrası başka bölüme gözükmek o zaman şimdi gitsem bişi yapılmaz bence
Bsrabzks gizemlianne12345 benim siyahtı hep ama hamilelikte çıkanlarla beraber hepsi büyüdü belki de hormonlardan kaynaklı bilemedim. Yarın göstericem doktoruma inşallah önemli bişey değildir
gizemlianne12345 Bsrabzks hadi inşallah doktorunuz bişi derse buraya yazarsanız sevinirim benim kontrol çarşamba günü sizinki daha erken
gizemlianne12345 Aselinkooo dediniz ilaçı biliyorum şuan kayın babam kullanıyor iz bırktımı sizde peki
Aselinkooo gizemlianne12345 yok canım hiç bi iz kalmadı. Tene temas etmemesi lazım. Etrafını kremle kapattım ilacı, sadece siğilin üstüne sürdüm 😊
gizemlianne12345 mercimekmi benek değil de tam ben be sil gibi yani beyaz et gibi ise düşer inşallah çok kişide düşmüş
gizemlianne12345 Defnem_26 bende ne zaman oldunu hiç bilmiyorum anlık gördüm 28 haftalık oldum inşallah çoğalmaz büyümezler belkide güneşten çıkıyor benim tek elim güneş görür😅
gizemlianne12345 gorky et beni çok duydum ama kimisinde hep düşüyor düşmese bile yakma ve ilaç ile düşürüyorlar şuan gebe değilseniz bi baktırın eğer rahatsız oluyorsanız
Cnsu07 gizemlianne12345 et beni değil ya leke gibi nokta halinde kalıcı bencede görünmeyen yerlerde ama ben görüyorum sırtımda ve göğüs bolgelerimde yeterince oluştu 🥴
Sehrbnon122 gizemlianne12345 ayy benim yüzümde oluyor ben yüzümün sağ tarafı özellikle ben çoğalmış baya 22 haftalık ikizlerime hamileyim bu arada canım
gizemlianne12345 Sehrbnon122 deri altımı sizinkide ben elimde gördüm gibi yüzüme baktım ama Şükrü 1-2 gördüm inşallah çoğalmaz bende 28 oldum yeni fark ettim 🤦🏼♀️😅yolu yarılamışsınız sizde rabim sağ Salim kucanıza almayı nasip Etsin
Regina16 gizemlianne12345 bende de boynunda et beni cikti ve cok cabuk kocaman oldu rengi de baya koyu bir kahve
gizemlianne12345 Regina16 alınıyor onlar diye biliyorum rahatsız oluyorsunuz doğum sonrası bi doktora gözüksün bendede zamanında et beni sil tam bilmiyorum birsürü ani çıktı yaktırma işlemi ve ilaç ile düştü