gizemlianne12345 Sol elimee aşırı şekilde ben artışı oldunu fark etim benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba normalde sayılı şekilde vardı ama bugün birden gördüm bu hamilelik lekesi mi oluyor yoksa ben mi acaba🤦🏼♀️🙄
Feyzaerturk gizemlianne12345 Ay bende bitek bende mi var dedim vucüdumda kahverengi benler çıktı hemde bir iki değil 7-8 tane belki fazla inşallah doğumdan sonra geçer
cgnduru gizemlianne12345 yaşayan cok var canim benimde sanki 1 2 çıktı ama büyümüş gibi geliyor olanlarda aldiricam sonra mecbur
gizemlianne12345 Feyzaerturk vücudumu bilmiyorum bakmadım ama elimdeki birden dikkatimi çekti benimde inşallah geçer sonradan hamilelik lekesi diye bişi duydum ama hiç araştırmadım nedir diye inşallah bunlar onlar değildir
Cnsu07 Feyzaerturk benimde fazlasıyla yeni türeyen benlerim oldu bazıları kirmizi renkli bazıları kahverengi hiç hoş değil hepsi gecmiyormus sanırım hamilelik değil bu evrim geçirmek resmen😐
gizemlianne12345 cgnduru benimki büyük değil normal ben ama küşük ve birden fazla inşallah geçer sonradan
gizemlianne12345 Iremshn benimde göğüs üçünün yakınlarında nedense küçük bi şişlik çıktı acaba bunlar geçermi sonradan
Safakakcy Hiç sormayın bende de baya çıktı. Boyun bölgemde inşallah geçer. Geçmezse doktora gideceğim rahatsız oluyorum sinirim bozuluyor
gizemlianne12345 Safakakcy gözle gözüktüğünde sizi aşırı rahatsız ediyorsa gitmek en iyisi ben yeni fark etim bakalım eğer böyle kalırsa çok küçük halde oldukları İçin eleyemeyeceğim mecbur
Nesrincente gizemlianne12345 ya bendede 3 tane yüzümde ben gibi sivilce gibi ama tam sivilce de degil bişiler cıktı ve gecıyor umarım dogum sonrası gider ya
gizemlianne12345 Nesrincente inşallah umudumuz o yönden ama sanırım eğer eleyip uğraşırsak kalıcı olmasa bise kalıcı hale gelecek
Burcu0707 gizemlianne12345 deneyimli anne olarak size yazayim… ilk oglumda basladi gecmeyen et benleri ve deride kahve izlerrr.. bunlar gecmiyor hicbiri Simdi ikinciye hamileyim 38 haftadayim boynum gogus altlarim heryerde et benleri var gecmiyor bilginiz olsun
gizemlianne12345 Burcu0707 bilgi için çok teşekkürler acaba önleyemez miyiz bunları benim sadece kahve lekeler yani ben gibi çıktı sadece elimde ama bi en iyisi vicuduma iyice bakmak lazım 😅