Seymaaaaa4 Kızlar hcg değerim 1472 çıktı sağlık ocağında ki doktor hamile olmayabilirsin dedi daha önce 2 kez test yaptım biri silik diğeri tam net çizgi çıktı
DemirinAnnesiiii Seymaaaaa4 saçmalamasın ya bu değer ile nasıl hamile olmayabilirsin ki ben ilk öğrendiğim an beta hcg değerim 127.5 di
Mysmrt Seymaaaaa4 canım millet 12lerle falan öğreniyor hamileliğini neye dayanarak gebelik yok diyor gayet de gebelik değeri bu değer
Cubukmakarna Yuh ben 24 ile hamileydim:) kese ve kalp atışı görmek için erken haftalar demek istemiştir
Seymaaaaa4 Direk yüzüme karşı hamilelik yoktor bunda dedi ve odadan çıkarttı moralim bozuldu ama hesapladığım da 5+5 haftalık gözüküyor ve adetim 2 hafta gecikti
Asyabuse Seymaaaaa4 canım bence sen hemen bi kadın doğumcudan randevu al 5+5 te kese görünür büyük ihtimalle için rahat eder. Ayrıca geç döllenme olmuşta olabilir
Canancndn Seymaaaaa4 neden moralini bozuyosun o saçmalamış. Ultrasonda bakmadan buna nasıl karar verebiliyomuş kadın doğum doktoru mu bu. Sizin zaten nerdeyse 6 hafta olmuş pazartesiye direk randevu alın bence en temizi. Ama kese gözükmezsede üzülme kimisinin daha da geç gözüküyo zaten bu doktor korkutmuş yani takılma
Asyabuse Şaka mı 😂😂 neye dayanarak bunu söylüyor acaba??? Tabi ki de kese, kalp atışı, ilk 12 hafta bunlar hep tek tek aşılacak basamaklar ama bu değerede hamile olmayabilirsin denmez yanii