Mehtapkz Nazliegin yaaa yerim kiz testlerini pembis pembiss burdayim diorrr 😍😍❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 Ay heycanlandim Allah’ım saglikli sihatli nasip etlesin betalar havalarda ucusssun insallhh bata kac gun var nezmaan gtcen kana
Nazliegin Mehtapkz 6 gün var adetime pazartesi kan vercem gidip bakalım çok istiyorum inşallah vardır☺️ iki ay önce de pozitif çıkmıştı ama adet olmuştum kısmet bakalım oğluma kardeş olsun istiyorum ☺️
Mehtapkz Nazliegin ayy irtibati koparmayalim canm insallh ama su testlere gore var yani cnm bnmde daha once erken geblk yaptgm testler silik olup adet gormus insanm oyuzden inanamiormya ben
Deletedmom_85 Mehtapkz canım sürekli bir aksilik çıkıyor anlamıyorum ayın 28 inde randevu vardı uzak diye vazgeçtim gitmedim. Şimdi ayın 4. Gidicem kurban olduğum Rabbimden bir keder olmazsa. Vesile olduğunu çok duyuyoruz ya işe yarıyor nedense hsg🤍
Mehtapkz Deletedmom_85 Kesinlkle aksatma canm bende 1.5 senedr deniorm biliorsun konsmstk hatta cok hsg postlarim var tam bir sene once kimyasal gecirmistm sonrada olmadi nasibi bu ay sanirim insallh ama ben inaniorm hsgye gerckten dualarimdasin takipteyim seni
Deletedmom_85 Mehtapkz Ya sen yine hamile kalmışsın, ben de oda yok kuzu ya, hiç kalamadı. inşallah şifa olur 1 bucuk senede bi kere mi tuttu kimyasal dediğin? hiç çatlatma aşılama falan denemedinşz mi 😮💨
Mehtapkz Deletedmom_85 evet canm ilk denemeye basladik tan 6 ay sonra kimyasal oldu dustu sonra 1 sene iste bugun agustosta tam 1 sene olcak oncesi cok kez klomen catlatma yaptrdm olmadi ama hsgden sonra 3 ay onmli diolrya oyuzden bende 3 ayi atlatayim asilamaya geccektm
Mehtapkz Nazliegin pazartesiyi cok varyahu beklemekte zor ama bnm kimyasalm oldgu icin bekleyecegim erkenden fidince insan daha kotu oluyr
Nazliegin Mehtapkz ben beklemicem en azından yoksa bile öğrenim daha iyi olur diye düşünüyorum heveslenmeyim
Papiiii Mehtapkz ya niye bana gozukmuyoki fotooo.Ayyy hamilemisin sonundaa acaba vok merakkk etdimm insallah hamilesindir allah cabucak yuzunu guldursun
nur-nurr38 Mehtapkz ayy gözünden aydın canım allahım nasip etti çok şükür darısı bizlere senden bi ay sonrada ben hsg çekildim bekliyorum öyle dualarından bizleri eksik etme insallah 🤍🥰🥰🤍
Mehtapkz nur-nurr38 ay insallh caanm darsisi sana olsn insallh en kisa Zamanda hatrladnmi beni ne kadr guzel
nur-nurr38 Mehtapkz evet canım hatırladım profilini degistirmissin ya ilk tanıyamadım sonra tanıdım ayy inşallah sağ.salik beta da artar ya haber et mutlaka bizlere de dualarım seninle 🥰🤍