minnos6 Mehtapkz 287.71 çıkmıştı doktor 4 haftalik dedi acilde kan verdm ben😂1hafta bekledim keseyide goreblmek için 5 haftalk keseyi gorduk darisi sana olsun inş cnm benim
Mehtapkz minnos6 ay canm ben silik bi seklde ogrenmistm ozaman betam 12 idi sonra kimyasal oldu oyuzden biraz korkuyorm ama icimide ferahlatmk istyrm insallah yarinda yapicm koyulk varsa pazartesi veririm kan daha adetim carsamba gunu benim
Mehtapkz SemaArin Ya ayni marka testlerimiz canm alttakine az yakin sanki sen kac gun arayla yaptin yada betaya nezaman baktrdn canm vende merktan catlicmda pazartesini bekliyim diorm
SemaArin Mehtapkz İLK YAPTIĞIM TAHMİNİ YUMURTLAMANIN 10. GÜNÜYDÜ BENDEN BAŞKA KİMSE GÖRMÜYORDU YANİ ÇARŞAMBA YA GEÇTİĞİMİZ GECE 2 DE YAPTIM SONRA PERŞEMBEYE GEÇTİĞİMİZ GECE SAAT 12 DE KAN VERDİM 10 KÜSUR ÇIKTI ÇOK MİNİKTİ YANİ 🤲
minnos6 Mehtapkz ozaman bekle canım acele etme kndini yıpratma hiç yarın yine koyu çıkarsa bence aksam acile git kan ver icin rahat eder o beklemek daha sknti ben adet gunumde yaptim test bu sekilde cıktı
Mehtapkz minnos6 cok teşekkür ederim canım Allah razi olsun ben sabah tekrar tekrarlicm testimi ayni kaset testle insallh daha koyulasma olr cnm
Haticeeklyc Var gibi benimde böyledi reglime 4 gün varken yapmıştım silik çıkmıştı ☺ relgden 1 gün sonra kan verdim hamileymişim netleşmişti☺☺
Mehtapkz Haticeeklyc Ay cnm insallh vardir ya benmde bat carsamba yarinda tekrarlarm testi sonra pazartesi kan veririm aonra carsamba bida veririm varsa direk doktra giderm
Mehtapkz Mehtapkz kizlar testime bir bakin @Deletedmom_85 @mrvsrcn hsg sonrasi 2. Ayim bat carsamba sabah erken geblk yaptm oglen kaset
Deletedmom_85 Mehtapkz canım anca yazabiliyorum. hayali çizgi hemen çıktıysa kuruma çizgisi değilse var Gibi gözüküyor 🙏
Mehtapkz Hanife47 saglikla kavusun canm adetten oncemi yapmistin nezaman kan verdn acaba ben bugunde yaptm test ayni cikti
Hanife47 Mehtapkz Allah razı olsun inşallah canım benim cümlemizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim geç döllenme olmustu 3 gün geçti yaptım çıkmadı 6 gün sonra yaptım çıktı 7inci günde değer 185 ti
Mehtapkz benimmdunyamm ah tesekkur ederm cnm az once yine yaptin yine ayni cikmis olsaydi birazdaha koyulasma olmazmiydiya pazartesiyi bekliorm cnm kan icin varsada biraz yukselsin die benm bir kimyasal oldu oyuzden biraz korkuyorm
muallimehanimmom5 Mehtapkz acilden giriş yapın hemen kan verin beta kanda yükselmeden idrar da görülmez zaten muhtemel kanda çıkacak 2 gün sonra pazartesi de verirsiniz 2-3 kat artmıs ol aşı lazım ona göre de kimyasal mı anlarsınız inşallah sağlıklı gebeliktir 🌸🌸🌸