haticenurrr 5+2 haftalık hamileyim. omega3, d-vit, demir ve folik asit kullanıyorum baska kullanmam gereken var mı acaba siz neler kullanıyorsunuz?
Moco_44 haticenurrr omga3 bence kullanılması gereken birşey ben geç başladım ama 3 4 aydır kullanıyorum aşırı vitaminsizim vepk işe yarıyor. Kullanmaya devam et doğuma kadar
yigitinannesiiiii haticenurrr folik asit dışında bişey kullanmadım 12. Haftaya kadar diğerleri için erken değilmi hatta doktora sormuştum vitamin vericekmisiniz diye onun için erken demişti 9. Haftada d vitaminina başlamıştım oda değerim baya düşüktü diğer bitaminlere 3 aydan sonra başladık
minikoglummm Folik asit dışındakiler için çok erken değil mi ya daha yeni hamilesiniz doktor mu verdi bunları?
haticenurrr minikoglummm omega3 ü ben kendimi bildim bileli kullanıyorum doktor önerisiyle, diğerleride eksik oldugu icin gebelik öncesi yine kullanıyordum ilaç yerine doktorum takviyeyi daha cok önermisti ilaç formlarında vermedi
minikoglummm Moco_44 kalp atışı 7 haftalıkken duyuluyor vitamin demir bunlar vücutta değer olarak az değilse erken değil mi. Ben folik asit bıraktım 4. Ayda başladım demir ve vitamin almaya
haticenurrr Moco_44 omega3 bencede kesinlikle ben bagısıklık sistemi kalp damar saglıgı icin kullanıyordum tüm ailemede kullandırtıyorum sonucta balık cok tüketmiyoruz tüketsek bile ne kadar saglıklıdır tartısılır
Moco_44 minikoglummm Hıı o açıdan düşünmedim ben evet bende 3. Aydan sonra başladım doktorum verdi ama benim tüm vitaminler çok düşüktü b12 demir aşırı kustugum için doktor geç bile başladın dedi. Tabi doktora sorsun 🥰
Moco_44 haticenurrr Aynen benim vitaminin hamilelikten öncede düşüktü. Hamile kaldım dahada düştü ilk 3 4 ay kustum birşey yemedigim için artık tırnaklarım saçlarım kırılıyordu uzamıyordu bile. Şimdi çok şükür 4 aydır kullanıyorum 🥰 32 haftalık hamileyim doğuma kadarda kullanacağım inşallah
haticenurrr yigitinannesiiiii bunlar hamilelik icin degil ki normal bir insanında kullanması gereken takviyeler, ben uzun zamandır takviye kullanıyorum doktor önerisi ile tabii ki. cunku bağısıklık sistemimin ihtiyacı var ve bunları yiyeceklerden alamıyoruz, her sey hormonsuz ve saglıksız oldu maalesef günümüzde 🥲
_ozlmm haticenurrr ben ilk üç ay yani 12.haftaya kadar folik asit kullandım 12.haftadan sonra da decavit gynoferon ve balık yağı kullanıyorum
gulsahh1998 haticenurrr ben genelikten önce kansızlık vardı doktor bu takviyeleri suan kullanmam gerektiğini söyledi ondan ötürü