Tarciniko1998- Cicilibicili diğer bebeğinizin o fark ettiğiniz dönemde kalp atımı yoktu değilmi birde vajinal ultrasonda göründü bunlar sizinde öylemiydi
Cicilibicili Tarciniko1998- evet yoktu sadece tek keseydi. Sonrasında belirdi. Evet vajinal görebilmişti karından gözükmemişti.
Tarciniko1998- Seyma-Aslan00 aminnnn inşallah allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Nurellak Tarciniko1998- hayır benim tek nasipse 10 gün kaldı doğuma diğer keseyi sonradan gördü dr ama oluşmamıştı kanamam da ondan geliyomuş sizinde sonradan oluşmuş sağlıklı olabilir bnm tam tersi ilki sağlıklı sonradan oluşan olmamıştı
amineninannesi_3278 Tarciniko1998- hayır canım sonradan fark edilen bebek 1 buçuk hafta geriden geliyordu geç döllenme olmuş zaten ikiz olduğunu farkettik ikincinin de kalp atışını duyduk diğer kontrolde kalp atışları durmuştu
Tarciniko1998- amineninannesi_3278 tek kesenin içindemiydi şimdi öğrendim doktordan farklı kesede olduğunu söyledi
Tarciniko1998- Cicilibicili sordumda doktoruma farklı bir kesede olduğunu söyledi yani buda olumlu birşey değilmi
Cicilibicili Tarciniko1998- benimki gibi o zaman 😍 inşallah sımsıkı tutunur size. Gerçekten aynı anda hem kayıp hem sevinç yaşamıştım. Size de nasip olsun inşallah 🙏🏻
Demet2323 Tarciniko1998- ayrı kesede olması çok çok iyi olur tek kese çok zor inşallah tutunur simsiki
Tarciniko1998- Cicilibicili yaa gercekten aynı gibi oluyor allahım inşallah dediğiniz gibi olur peki kalp atısı onunda başta gücsüzmüydü daha 5hafta 6günlük 82bpm atması normalmi
Cicilibicili Tarciniko1998- evet daha çok küçük atımı az alır şuan ve doktor da çok dinletmez. Bir dahaki gidişinizde inşallah daha da güçlü atacaktır
Tarciniko1998- Demet2323 inşallah öyle olur ya carsamba gününü iple çekiyorum gecen hafta okadar üzüldüm ki anlatamam bu haberi alınca içim bi ferahladı ruhum rahatladı iyi dşünmek istiyorum rabbim inşallah mucizesini verir sağlıklı sıhhatli olur allahımm