Bebegimvebiz Merhaba hamişler 😍 Biberon almak istiyordum internetten Philips avent natural bir biberon iki emzikten oluşan bir set aldım ama can değilmiş 😂 geri iade ettim 🙈 önerilerinize ihtiyacım var 😘😘
Ezgi14 Bebegimvebiz bende bugun siparis verdim ama cam degil pp . cunku int uzerinden aldigim icin kirik falan gelir diye korktum. Siz cam istiyorsaniz cam alin 💃
Zehraskn Bebegimvebiz Philips Avent SCF67117 Naturel cam biberon 120 ml küçük Philips Avent SCF673/17 Naturel cam biberon 240 ml büyük İkili olarak alın cok kullanışlı. hem cam sağlık açısından cok daha iyi
Bebegimvebiz Figennn cam sanıyordum değilmiş kargo gelince fark ettim 😑 iade etmişken hangisi iyiyse onu alayım diye soruyorum 🤗
Bebegimvebiz Ezgi14 cam daha sağlıklı diye duydum ama daha tecrübesizim bu konuda ne almam gerektiğini pek fazla bilmiyorum aslında 🙄
Ezgi14 Bebegimvebiz ya cam daha saglikli tabii ki ama pp biberon bildigimiz plastik degil. Birde eskiden cam biberon yoktu. Ben camin agir oldugunh dusunuyorum. Belki kucuk cam alirim bi tane de 6. Ayina kadar kullanmak icin sonrasinda cami alsa atsa allah korusun zarar verir diye dusunuyorum. Buyuk aldim pp biberonu da 260 ml lik
Meryem34 Bebegimvebiz evet çok içemiyorlar zaten cam büyük ağır geldi bana kırılmaz ise küçük geldiği zaman meme yerini değiştirip su içmek için kullancam 🙂
Glltnn Bebegimvebiz bence gayet yeterli yenidoğan bir bebeğin içebileceği mama miktarı 30 ml den fazla değil. Zamanla arttırılıyor ml olarak o zaman daha büyüğü alınabilir. Birde şuna dikkat etmek lazım mamalar hazırlanırken ölçü olarak 30ml suya bir ölçek şeklinde hazırlanıyor ve büyük biberonların çoğunda 30 ml göstergesi yok 60 ml den başlıyor. Mama hazırlarken fazladan hazırlamak zorunda kalınabilir mamada ucız birşey değil maalesef.
Bebegimvebiz Zehraskn evet onlara da bakmıştım alsam mı almadan mı kararsızdım bir de sizden duymak iyi geldi
Meryem34 Anneyimm e bebekten aldım 40 küsürdü başka şeylerde aldık aklımda kalmadı fatura vermedikleri için bakamıyorum şuan 🙂
Rmeysa Bebegimvebiz ben cam olanını aldım Trendyol sitesinde satılıyor kargoda bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.
YamurmitKayhan Bebegimvebiz doktorumuz verdi bizimde ama cam değil emzik biberon pişik kremi meme ucu kremi göğüs pedi süt saklama torbası :) cam olmayınca bi zararı olur mu ki
Bebegimvebiz YamurmitKayhan kuzum şimdiye kadar hep plastikte büyüdük ama bilmiyorum genelde cam daha mı iyi bilmiyorum
Meryemim Bebegimvebiz ilk çocuğumda cam kullandım bikaç tane biberon kırdık ve çok ağırdı.bu sefer cam almıcam büyük bi ihtimalle
Kenanizm18 Bebegimvebiz kuzum pp ye googleden bak istersen ☺️ Bunlar normal bildigimiz ucuz plastik degiller