Yaseminirmak hafta 🎉 doğurmadım, doğurmuyoruz, doğmayı düşünüyor muyuz sanmıyorum😂 regl olucakmışım gibi hissediyorum bir kaç gündür ama fazlası yok. Pilates topu ile bütünleşmiş ve hurma yemekten kusma derecesine gelmek üzereyim. İnatçı bir oğlum olacak…
Xxz Yaseminirmak canım peki böyle karnının ortasına bebeğin toplsndigi hareketlerini çok sert hissettiğim haftalar hangi haftalarda başladı . Bende erken doğurmak istemiyorum yarın 35 olucam
Karali Yaseminirmak ah ahh ayni dertteyim gelmiyo bebegim 40 haftayi bitirdik artik kucagima almak istiyorum neden gelmezlerki erkek bebegi uzun surermis diyolar ama benim bu boyle oldu hergun insaallah bugun gelecek diye dua ediyorum
melkaydnnn Yaseminirmak bende dogsun diye herseyi yapip sonra doktorumun izne cikmasiyla ve cati darligim sebebiyle dogma pazartesuye kadqr diye dua etmeye basladim salı gunu sezeryan icin gun alacagim ve tam 39 haftalik oluyorum saglikla kavusuruz insallah hepimiz
Yaseminirmak Xxz 34 den sonra hissettim sanırım ya ama bunun bence doğumla da her zaman bi alakası yok çünkü bazen yeri dar geliyor veya o şekilde rahat ettikleri için toplandıklarını düşünüyorum veya bizim duruşumuz da çok etkiliyor
Yaseminirmak Xxz bu dönemden sonra çok endişe etme bebek hazırsa gelebilir stres yapmakta çok etkiler 💕🤍
Yaseminirmak Karali 5 agustos bizim beklenen doğum tatihimiz tam 1 hafta kaldı ama artık o kadar çok merak ediyorum ki gerçekten doğmaması bile içten içe strese sokuyor
Karali Yaseminirmak ben 40 haftayi dolduracagimi hic dusunmemistim 38 de dogar diye bekliyodum oyuzden gercekten sitrese girdim buarada beklenen dogum tarihim bugun agrilarim cok ama gelen yok 🙄🙄