Se-Ha Merhaba arkadaslar, bugun ulturasyona girdimde ikiz bebeğim normalde ama kesenin birisi boştu, 5+4 haftalığım.. Daha önce böyle bişi yaşayan yada bilgisi olan var mı ?
Deletedmom434 Se-Ha canım ikiz gebeliklerde böyle durumlar olabiliyor biri geç döllenmiş olup daha sonra görülebiliyor
Se-Ha Deletedmom434 ya benim dün hafif bi kanamam oldu, ve küçük bi kan pırtısı düştü.. düşk olsa kese görünürmüydü ? :/ endişeleniyorum..
Deletedmom434 Se-Ha bir iki hafta sonra tekrardan doktora git kuzum iyi düşün iyi olsun🙏🏻 Kanaman devam ediyorsa eğer doktora gitmeyi ihmal etme
MasalAlparslanMom Se-Ha benimde 5. Haftada çift keseydi birinde bebek oluşmuştu birinde oluşmamıştı 1 hafta sonra tekrar bakıldı yine boştu kese ve yardımcı kese olarak kalıp sonra kaybolur gibi bi cümle kurmuştu doktor
EceMmmm MasalAlparslanMom Merhaba diğer boş kesede bebeğiniz oluş du mu acaba? Şuan benimde benzer bir durum varda. Cevaplarsanız sevinirim.🙏
Usakli64 Ben de ayni seyi yasadim kesenin biri boştu ve devam etmedi minik minik kanamalarim oldu 12. Haftaya kadar. Tipta kaybolan ikiz deniyormus buna. dr boş kese yüzünden kanama oluyor dedi. Suan cok şükür kanamam yok bebegim sağlıklı. Allah saglikli evlatlar nasip eylesin ☺
Ayseosman Kızlar bisey sorcan gecen hafta persembe günü gittim dr'a 5hafta 5günlük olduğunu ögrendın ama dr iki tane test istedı yaptım bıtı kan testı yazıyodu kan tüpün üstünde diğerini neydı anlamadım ama eşim ikiz olmasını çok istıyo olma ihtımalı varmı acaba çok merak edıyorum bende olmasını istıyorum bende ikizdim ikizim ölmüs bide ikiz kardeslerım var 3.sınıfa gıdıyolar bıkız bi oğlan inş benımkınde olur dua edın kızlar inş ikiz olur ultrasona baktı sonra kan testı istedı
Yagmur_92 Se-Ha herhangi bir kanama vs.olmadı ama sadece gelişmemiş dedi, küçük haliyle görünüyordu hala
Usakli64 Marygur benimki damla damla kanama seklinde atildi sanirim dr öyle demisti 2-3 damla kanama olup bitiyor demistim boş kese yüzünden dedi.. Kanama olmasa bile dogumda aliyorlarmis