Selam kızlaaar size aşırı pozitif doğum hikayemle geldim 💜🌸
22 temmuz sabah 11 de tam 38 haftalık olduğumuz gün çocuklarla oyun oynarken bi anda kasılmam başladı. Çocuklar dediğim de 4 yaşında oğlum 1 buçuk yaşında da kızım var ellernizden öper☺️☺️
Neyse o kadar yalancı kasılmalar gördüm ki çok aldırış etmedim . Ama kız kardeşim her kasılmamda zaman tutmuş bi baktık ki saat başı geliyor. Ama ne çok düzenli ne de çok sancılıydı . Öğleden sonra 5 e kadar 40 dkkya bir düştü . Dedim tamaaaaaam geliyor benim minik farem ☺️🌸💜🙏🏻
Zaten tüm hazırlığım tamamdı (hastanede emziği unuttuğumu farketmem dışında sorun yok 🙈)
Eşim iş dolayısıyla şehir dışındaydı ve daha 4 gün sonra gelecekti yani bekleyeyim desem bile mümkün değildi 😢
Aradım haber verdim hem çok heyecanlandı hemde çok üzüldü.
Neyse kızlar arkadaşımı aradım bana yakın oturuyor koştur koştur geldi hastaneue gittik acilden baktırıcaz. Kayıt açarken bi baktım ki benim kendi doktorum o gün acilde ☺️☺️ Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam . Çünkü o kadın gerçekten harika🤩 . Hemen aldı beni kontrol etti 3 cm açıklık dedi. Yatış yapalım suni sancıyla destekleyelim dedi . Yok dedim ben eve gidiyorum çocuklarımın yanına, sancılar artarsa ve sıklaşırsa gelirim .
Rahim ağzımı uyardı ki sancılar sıklaşsın sonra eve geldim son hazırlıklarımı yaptım çocuklarımla yemek yedim biraz oyun oynadım onları yatırdım sonra kızlarla oturduk çay kahve sarmalar poaçalar sancı gelince hemen kalkıp hareket ediyordum kızlar sırtıma masaj yapıyordu neyse keyifli saatlerin sonunda Sancılar yarım saate bir indi saat 12 ye kadar bekledim . Sonra bir anda durdu . Hem şaşırdım hem korktum. Hemen kızlarla aşağı indik sitenin içinde turlamaya başladım yürüyüş yapıp merdiven içip çıktım. Daha ilk dakikalarda 10 dkkda bire indi ve şiddeti de arttı biraz . Neyse yukarı çıkıp hazırlandık çocuklarımı öptüm ve çıktık. Doktor kontrol etti 4 buçuk cm . Yatışım yapıldı saat 3 buçuğa kadar açılma aynıydı kendi sancılarım yetmiyordu ve böyle devam ederse yarın öğlene anca doğururdum . Ebem suni sancı verelim dedi çok kararsız kaldım ama sonunda kabul ettim bir an önce bitsin ve eve gideyim çocuklarımın yanına diye. Serum takılır takılmaz daha ilk damlada o kadar arttı ki sancım ölüyorum sandım . Hemşire geldi bu kadar hızlı ilerleyemez seninki psiklojik dedi . Çok sinirlendim Bi bak açılmaya dedim neresi psikolojik. Hakkaten de açıklığım 6-7 cm olmıştu hemde ilk 3.dkkda onlar da çok şaşırdı ve sevindi🥹🥹 ikinci sancı geldiğinde dayanamadım bastım çığlığı. Bu kadar kısa sürede böyle hızlı açılma haliyle mahvetti beni. Ebem yine geldi baktı ki 9 cm dedi 😳🥹😂 resmen herşey 8-9 dkkikada oldı bitti ve hemen doğumhaneye aldılar beni . Allahım dedim bana güç ver çünkü acıdan titriyorum. Tam 4 doğru ıkınmada bebeğime kavuştum . 03:55 de kızım dünyaya geldi😇😎Kesisiz epiduralsiz tamamen doğal yollarla 🤩 hemen kucağıma verdiler . Bana öyle bir rahatlama geldi ki işte o an bütün bu acıya değdi diyorsunuz. Benim miniğim dünyaya aç gelmiş resmen daha çatalın üstünde göğsüme tuttular emdi beni 😂😂🌸💜 sonra beni toparlayıp odama çıkardılar. Kızımı getirdiler. Nasıl çirkin teyzeleri 😂😂 ama bana göre nasıl güzeeeeeel nasıl tatlı💜💜 gün içinde hemşireler doktorlar beni ve bebişimi kontrole geldi herşey yolundaydı şükür. Akşam da evimize geldik mis gibi 💜💜 Happy mom serüvenim burda biter Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklaaa🙏🏻🙏🏻 Kalın sağlıcakla 🌸