beyzamci Kız bebeğe veya erkek bebeğe hamileliğinizdeki belirtileriniz nelerdi? 5+2 haftalık hamileyim çok merak ediyorum ve herhangi bir belirtim yok sadece vücudum sıcak, göğüslerim hassas ve şişkinim tabi sık idrardan bahsetmiyorum 🥰
Greeneyes1997 beyzamci 10 +1 haftalik hamileyim aşırı merak ediyorum bende 12 haftada gidicem belki gosterir🤣
muallimehanimmom5 beyzamci ilk bebeğimde 9 ay bulantım oldu hele ilk 3 ay serumlar ilaçlar mahvoldum erken döllenme olmustu hep ultrasonda 1-2 hafta önde gittik aşırı kasık agrım oldu bebeğim erkekti Şimdi tekrar hamileyim yine bulantım var bu sefer de tam tersi geç döllenme olmus geriden geliyoruz ve yaklaşık 2 hafta yerleşme kanaması yaşadım kasık agrım hiç olmadı bakalım cinsiyet ne olacak 10. Hafta içindeyim
beyzamci Greeneyes1997 hadi inşallah sağlıcakla gelsin gönlünüze göre olsun herşey benim daha çok var öğrenmeme🥹
beyzamci muallimehanimmom5 maşallah benimde ilk hamileliğim çok sabırsızım bide erken öğrendim zaman hiç geçmez gibi geliyor bakalım🤭
muallimehanimmom5 beyzamci yaaa bende ilk gebeliğimde hiç merak etmiyordum şimdiki hamileliğimde daha meraklıyım 😀 rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ilk se cinsiyet cok önemli olmuyor ikincide bir tık gönül olmayanı istiyor 🤗 bakalım rabbim hayırlısını bizlere nasip etsin sağlıklı doğumlar olsın
Ozgeelaa Ben de 7+4 üm beliri 5+4 de başladı aşırı mide bulantısı kusma halsizlik kabızlık. Şu anda günde 3 tane bulantı hapıyla devam ediyorummm. :)) merak içindeyim cinsiyet nedir acaba