Minikbebegim1999 Kizlar bazen oyle bir hapşiriyorum ki sirtimin ustune yatarken kasıklarıma ağrı giriyor sizinde oluyormu
uraz_ve_annesi- Minikbebegim1999 ikiye bükülerek ayaklarınızı karnınız çekerek hapşırın o zaman ağrımıyor
seda2209 Minikbebegim1999 ben de alerjik nezle var yaz kış günde 50 defa hapsiriyorum hamilelikte artık elinde kaldım ilaçta yasak her hapsirmamda sancilaniyorum çok kötü oluyor 😨 neyse ki zararı yokmuş öyle dedi Dr.
Verasmommm Minikbebegim1999 bende de çok oluyor o durum ancak sıklıkla değil genellikle idrara sıkışıksam ve bebek aşağıda baskı yapıyorsa kasıklarımda kısa süreli batma oluyor geçiyor hemen
Minikbebegim1999 Busramercanne bende de iki tarafa birden agri girdi hemen bacaklarimi kendime cektim sonra geçti ama şimdi gün içinde şiddetli hapşirma yuzunden gerilme hisediyorum
Minikbebegim1999 uraz_ve_annesi- gece uykudaydim tuvalete geldm yeri yattim tamda sirtimin ustune yatarken birden hapşirdim dönmeye firsat kalmadi hemen bacaklarimi cektm hapşirdikdan sonra ama yinede kasigim agridi bi zarari olmaz inşallah
uraz_ve_annesi- Minikbebegim1999 zararı olacağını sanmıyorum kaslar gerildiği için ağrı oluyor zaten bundan sonra mümkün oldukça dikkat ederseniz daha rahat olur bende hamileliğimin başında hapşırmaya korkar olmuştum o ağrıdan dolayı ama artık rahatım
Minikbebegim1999 uraz_ve_annesi- hamile olduğum andan beri bir hapşırma tuttu beni anlamadim iste normalde yan yatiyorum ağrı olmuyor bu sefer boyle denk geldi ama nasl agridi
Minikbebegim1999 seda2209 bende oyle hamile olunca başladı hapşırma ondan once boyle bisey yokdu hapşirdikca kasiklarima sancı giriyo