Tubiiiiif Kızlar dünden beri su gibi gidiyor isalim evde neler yaptınız geçti 22 haftalık hamileyim bebegi etkiler diye korkuyorum
hemsiree Tubiiiiif bol su iç ve haşlanmış patates ye. havalar çok sıcak olsa bile ayaklarında hep çorap olsun sıcak tut
doee2022 Tubiiiiif haşlanmış patates Haşlanmış pirinç lapası Ev yoğurdu Muz Activia yoğurt, Kefir iç. Bol bol su tüket. Yağlı şekerli gıdalara düzelene kadar ara ver. Aile hekimin bana çinko hapı ve probiyotik toz reflor vermişti çok hızlı iyileştim
Smgesmge Tubiiiiif probiyotik yoğurt tüketin. Sizin haftalarınızda ben de olmuştum doktor direkt probiyotik önerdi.
Mavisperi Tubiiiiif vitamin ilacı kullanıyor musun acaba benimde oluyordu eczacı ilaçtan dedi bıraktım çok şükür dahada olmadım yoksa dışarı çıkamıyordum
Tubiiiiif hemsiree su içmeye dikkat ediyoruö iştahsızlık var zorluyorum kendimi yemek için evde probiyetik vardı onu kullanıyorum birde baş agrım isal acaba su kaybı oluyor diyemi
Suleyya Bende öyleydim sadece haşlanmış patates muz bide şeftali yedim akşama kadar geçti dene sende benim artık vücudumda hiç su kalmamştı bol su içtim bebeği etkilemesin diye
AyseKA Tubiiiiif ishalin bebekle ilgisi yok. Her tuvalete çıktıktan sonra su için. Bir litre suya 1 çay k şeker 1 çay k tuz koyun için.
eftelya_ser Tubiiiiif bebeği şöyle etkiler suyun azalır Allah korusun ben olsam kesinlikle doktora giderdim belki ilaç falan verirler