Momy_eyyuptalha Merhaba güzel anneler 25 haftadayim daha minik bir çorap bile almadım 30 haftayı beklemek istedim sizler ne zaman alışverişe başladınız 🥰
hemsiree Momy_eyyuptalha ben de 27 haftalık oldum çöpü bile yok yavrumun 😂 ağustos ortasında yani maaşımı alınca artık bir şeyler alacağım ufaktan 😊
benimmdunyamm Momy_eyyuptalha herşeyi 28 den sonra aldım 30 kadar hallettim 30 da çantayı falan da hazırladım
Zeyzeyp Momy_eyyuptalha canm 14 haftada bizm kesin kız olduğu netti bnde Ozmndn beri başladım almaya şuan 31 haftamdaym hepsi tam 32 den sonrada kıyafetleri yıkayım doğum çantasını hazırlıcam
Efnanada 29 haftalik olduk daha yeni başlayacağım listemi felan hazırladım neler alacağın o belirledim biraz da geç öğrendim cinsiyetini 😊
Kbra52 Momy_eyyuptalha öğrendiğimden itibaren durduramadım kendimi herşeyi hazır iğnesine kadar 29+3 üm şuan
Bayancorek Momy_eyyuptalha 23. haftada her şeyi hazırdı. 11-12 lerde başlamıştım almaya. 34. haftadayım şimdi keyif yapıyorum. Bu sıcaklarda zaten uğraşamazmışım hiçbir şeyle. Ağırlaşınca zor oluyormuş gerçekten. 🤗
TugraMom Cinsiyeti kesin olarak belli olduğundan itibaren almaya başladım 32. Haftada her şeyi hazırdı çantamızı da hazırladım şuan 35 hafta ☺️🥰
Nskyhn Momy_eyyuptalha 29+6 mama sandalyesine kadar hazırız. Bence çok bekletmeyin, malum ülke şartları
Bunyamin_im Momy_eyyuptalha 18 Haftadan minik-minik almaya başladım.şu an.30+3 haftaligiz hersey hazir.yikamak, ütü yapmak haric.