5kediannesi Kızlar öneri istiyorum bebek arabası için, ailelerimiz şehir dışında seyahat ediyoruz sürekli baston model istemiyorum beni zorlamayacak ve kullanışlı bir şey istiyorum
Kaahvelii 5kediannesi Kanz b go üretimi şuan yok stokta da yok ama kanz marka b go c go falan bakabilirsin bence canım ben çok memnunum çok kolay katlanıyor tık diye- yer kaplamıyor
Afraaaa 5kediannesi geçen ay aldm Joie müze baya inceledim en çok hoşuma bu gitti hafif sürülüşü ve katlanisi kolay zaten aradığım 3 özellik vardı öyle olunca aldm
5kediannesi Afraaaa şimdi baktım attığınıza tekerlekleri küçük olunca yolda sürümü biraz zor oluyormuş diye duydum taşların aralarına giriyormuş ama deneyimlediniz mi siz
Afraaaa 5kediannesi özellikle zaten o şekilde tercih ettim büyük tekerlek surumde zor olur diye duydum bende işte hepsi kulaktan duyma şeyler yok canm daha kullanmadım 3 ayımız var inşallah ama bende öneri üzerine aldim
Behiye89 5kediannesi çevremdeki bir çok arkadaşım alıp kullandı kullanıyor hatta şuan. Bende aldım kısmet olursa 2 ağustosta sonra kullanmaya başlayacağım🥰
Zlntstn 5kediannesi ebebekten 5 ay önce 2000 TL’ye baby plus canyon travel sistem almıştım henüz bebeğim doğmadığı için kullanmadık ama görünüşü çok güzel tekerleri de baya büyük kullanımı rahat olur diye düşünüyorum sadece azıcık büyük fazla yer kaplıyo o da sorun değil
5kediannesi Zlntstn ay benim baby plusı bi arkadaşım kullanıyordu o kadar zor katladı ki ben görünce vazgeçmiştim🙈 aynı model değildir belki ama sizinkiyle
Zlntstn 5kediannesi çok kolay açılıp kapanıyo aslında tek bi yerden tutup bastırınca kapanıyo 😀sadece birazcık ağır ve arka tekeri büyük
Yumos01 Ben kanz d go aldım k go kadar ağır değil benim taşıyabileceğim bir kiloda travel sistem olarak bence en hafifi diyebilirim