AlmiraAnnesi Artık çok zorlaşıyor sıcaktan daralıyorum nefesim kesiliyor yatamıyorum ayaklarım sanki vücudumu taşıyamıyor sancım oluyor artık geçsin zaman istiyorum böyle olan var mı bu haftada bebişlerinizin boyları ve kiloları ne kadar sanki biz kilo almıyoruz
aslansmommm AlmiraAnnesi sıcak hava cidden çok zorluyor hiç bir iş yapasım gelmiyo hele yemek o ocağın sıcaklığı beni mahvediyor ağrılar oluyor arada gece klimayla uyuyorum yoksa mümkün değil ağırlaştım bide iyice azcık yürüsem bacaklarım tutmuyo bebiş 1550 gram olmuş 30+2 şu an bende fazla kilo almaya başladım dikkat etmem lazım artık 🫠
Oelrlrkmemdmd AlmiraAnnesi bende öyleyim valla 30+3 şuan ama duş almayı bile gözüm almıyor kendime kızıyprum hiç bakım bile yapamıyorum paspal paspal geziyorum
eyuphaneylul1422 AlmiraAnnesi ben de suan evde dort donuyorum nereye otursam uzansam bunalım gecırıyorum heryer benı bekliyor ama halım yok hıc bırsey yapmaya gece desen uykuyu unuttum artık 🥴 33 haftalıgım
Kubgkm AlmiraAnnesi yarın tam 30 haftalık oluyoruz canım 29+3 de 1500 gram 40 cm di bebeğim. İzmirdeyim burası çok sıcak sıcak olmasa öyle önemli bir rahatsızlığım yok şükür sadece sandalyede oturduğum zaman ayaklarım şişiyo dikkat ediyorum hep uzanmaya çalışıyorum maşallah bebeğimde hareketli bir sıkıntımız yok çok şükür rabbim sana da sabır versin sağlık versin canım benim ♥️
AlmiraAnnesi İyi ki odamızı ve hastane çantalarımızı önceden hazırladık ev temizliğimizide yaptık yoksa şuan yapamazdık
AlmiraAnnesi aslansmommm allah yardımcımız olsun canım valla git gide zorlaşıyor ben baya kilo aldım 15 kilo falan sanki ayaklarım artık taşıyamıyor gövdemi 😂 bebişim yerine ben alıyorum kiloyu
aslansmommm AlmiraAnnesi daha da haftamız var böyle giderse dogumda zorlancaz kilolarla dikkat etmemiz lazım 8-9 kilo almışım bende ama son ay oldu ne olduysa bir ayda 3 kilo alınır mı almışım dün doktorda eşimde kızdı hemen egzersize başladım bi heves bugün daha yapmadım bu sıcakta nasıl yapcam bilmiyorum Allahım güç ver hamişlere 🫠😁
AlmiraAnnesi Oelrlrkmemdmd doğum sonrası iyi bir bakım hakediyoruz bence ben rahatlamak için mecbur duşa sık sık giriyorum yemek yapmayı benimde gözüm hiç kesmiyor ocağın başında sıcakta iyice bunalıyorum
AlmiraAnnesi aslansmommm benimde doktorum kızdı ekmeği makarnayı pirinç pilavını tatlıyı yasakladı ama çok umursamıyorum zaten yediğim azıcık birşey görünüşümde de sorun yok ama tartıya çıkınca sorun var 😂 valla egzersiz yapcak olsam zaten evimin işlerini yapıyorum bir nevi egzersiz sil süpür katla topla ser pişir kaldır koy
eyuphaneylul1422 aslansmommm bende 33 haftalıgım 12 kılo almısım doktor dıkkat et dedı ama zaten oyle cok yemem yok sadece kahvaltıda ekmegı cok yıyorum o yapıyor sanırım aksam yuruyus yap dedi bakalım kalkabılırsem🥴😁
AlmiraAnnesi eyuphaneylul1422 rabbim yardım etsin hepimize sığamıyorsun sanki hiç bir yere öyle daraltıcı
aslansmommm AlmiraAnnesi bende işleri yapıyorum ama yetmiyo demek ki 🤭 makarna denince aklım oynuyo yemeden duramıyorum bayılıyorum her haline 😅 dün gece saat olmuş 12 ben dondurma yiyorum yani gercekten dayanamıyorum bazı seylere ben hiç böyle değildim iki sene önce 44 kilo ile evlendim bekarken en fazla 46 olmuştum ne olduysa evlendikten sonra oldu 54 ile hamile kaldım şu an 62 oldum biri bana dese bir gün kilo vermek isteyeceksin asla inanmazdım 🥲🥲
aslansmommm eyuphaneylul1422 işte ben yiyorum durduramıyorum kendimi gözüm dönüyo sanki hiç böyle değildim annem yalvarırdı yemek yiyim diye napcam bilmiyorum inşallah dogurunca bi normale döneriz kendimi beğenmemekten korkuyorum artık 🤦🏻♀️ Bir ayda 3 kilo alınca bir korku sardı beni
AlmiraAnnesi aslansmommm makarnaya eskiden bende bayılırdım hamilelikte uzaklaştım neden bilmiyorum ama sık sık dondurma tüketiyorum bende doğum sonrası hemen spor mu olur korse mi olur bir şekilde zayıflamaya girmem lazım benim kilo artışım sadece kalçama ve karnıma yansıdı kız bebek te genelde öyle olur derler ama bilmiyorum onun dışında göze batmıyor boyum olduğu için
AlmiraAnnesi aslansmommm korkma ya bence döneriz eski halimize çaba gösterirsek veya belki daha kilo almayız doğuma kadar
eyuphaneylul1422 aslansmommm dogumdan hemen sonra salmadıgın zaman veriliyor cnm suan bende takmıyorum doktor dedı ama ne yapayım yemezsem gece mecbur acıkıyorum oglumda 92 le doguma gırdım 60 kıloya kadar dustum aylar sonra ılla veriliyor yani🙆♀️💃💃
aslansmommm AlmiraAnnesi evet kız da kalça ve bel genişler diyolar herkeste aynı mi bilmem tabi benim erkek aslında bakınca kimse kilo almışsın demiyo aa ne güzel zayıf hamilesin diyo ama bana öyle gelmiyo işte ipin ucunu kaçırcakmışım gibi geliyo bazen bende korse kullanmayı düşünüyorum iyi gelir kullanan herkes memnun kullanmayan pişman hatta gördügüm inşallah toparlarız bakalım