Aysusen4 Değeri 207 çıktı 3 hafta sonra doktora gitmek istiyorum siz ne zaman gittiniz iyice kalp atışını duyana kadar gitmek istemiyorum tam 7 haftalık olsun istiyorum şuan 4 haftalık mış kan değerine göre
Mavininbiri Aysusen4 Öğrendikten 2 gün sonra gittim ve ondan sonra hep düzenli bir şekilde gitmeye devam ettim
HappyNewMoom Aysusen4 valla bende öyle yaptım 5 haftada öğrendim regl tarihine göre 7 haftada gittim meğersem geç döllenme olmuş alttan bakarak anca gördü keseyi ve bebeği 5 haftalık dedi ben herhalde 2 2 buçuk haftalıkken öğrenmişim hamile olduğumu
hemsiree Aysusen4 ben de 7 haftalık olunca gittim ama kalp atışı duymadık meğer benimki geç döllenmeymiş 😄 doktor 1 hafta sonra gel yine bakalım kesen var çünkü dedi o bir hafta boyunca ağladım sonra gittim ve duyduk şükür 🤲
aslansmommm Aysusen4 öğrendikten iki hafta sonra gittim adetim bir hafa gecikmişti zaten 5 haftalıkken öğrenip 7. Haftada görmüştüm kese bebek kalp atışı ne varsa tek seferde öğreneyim diye bekledim
Aysegul345 Aysusen4 Testte pozitif çıktığında gidip kan verdim sonraki muayenem 10 gün sonraydı keseyi görmek için sonraki 2 hafta sonraydı kalp atışını duyduk😌
Edau9 Aysusen4 değerim siz gibiydi aşağı yukarı 240 falandı 1 hafta sonra gittim keseyi de görmüştüm şükür 🥰
Aysusen4 Yarın tekrdan kan vericem beta yükselmiş mi diye galiba 2 hafta bekliycem doktora gitmeyi bende Bi kerekte öğrenmek istiyorum