beyzamci Erkek ve kız bebeklere hamileliklerinizdeki belirtileriniz nelerdi ben daha 5+2 haftalık hamileyim çok merak ediyorum. Bende ateş gibi yanma, göğüs hassasiyeti ve şişkinlik harici bir belirti yok🤗
Arzu_uu beyzamci ben tek gebelik belirtısı bile yaşamadım 😂 iştahsızlık çok oldu yemek yıyememek gibi hamile kalmadan önce tatlı çok yiyen Seven birıydim hamile kalınca ekşi şeyler tükettim hep vişne suyu sürekli kız olur dıye düşündüm oğlum olucak senın içinde hayırlısı olsun❤️
gezenbirannee Oğluma hamileyken rahattım.12.haftadan sonra bel ağrım oldu.Tatlıya düşkün oldum aşırı ama aşırı uyku hali vardı.şimdi ikinciye hamileyim aşağı yukarı aynı belirtiler yaşıyorum kız olursa belirtiyle alakası yokmuş diyeceğim 😄
Tugcenur__ Bende de o haftada onlar vardı. Ekşi yiyorum sadece 16. Haftadayım hala ekşi yiyorum tatlıdan nefret ediyorum. Tüm hurafelere göre kızım olcaktı ama dün oğluş olduğunu öğrendk😂
Edau9 Tugcenur__ Hahshsh aynı ben tatlıya bayılan ben günde 6 7 çikolata yerdim şuan bir parça görsem midem bulaniyor bizde dün öğrendik erkek😍💙💙
beyzamci Arzu_uu maşallah sağlıcakla kucağınıza alın bende sabırsız bir anneyim sağlıcakla gelsinde gerisi hiç önemli değil🥰
Arzu_uu beyzamci amin inşallah önce sağlık en önemlisi ama insan merakta çok edıyor ben 10 haftadan sonra hep doktora gidıyordum aşırı meraktan 12 haftamın basında kıza benzıyor demişti doktor bacak arasını net göstermişti çıkıntı yoktu 12 haftanın sonunda acillik durumum oldu başka bir doktora gittim 5 günde çıkıntı oluşmuştu o şekilde erkek dediler 14 de kesin oldu zaten sen benım gibi yapma bekle 13 14 haftana kadar senınde gönlündeki olur inşallah ❤️❤️
Arzu_uu beyzamci bu arada tuzlu da aşırı yıyorum herseye ekstra bı tuz isteği ve patates kızartması çok yıyorum çoğu kişide de tuz yiyenlerde erkek oluyor dıye duydum
beyzamci Arzu_uu inşallah ben genetik tanıda çalışıyorum fetal dna yapıcam 10 haftalıkken öğrenirim kandan ama geçmiyor zaman♥️♥️