hayallliiim Vala ben hiç kasmadım oyle dayamam çatlardım herhalde annemler felan ooo demediği kalmadı hiç duymadım bile 😂. Riskim vardı 7 haftada kesemi beğenmedi doktor sonra duphason ilaç verdi onu kullandım .Sonra 2 hafra sonra gittim doktora kanama alanı çıktı ama akıntı vs gelmedi hiç o dönem .Neyse ilacı kullandım günde 2’ye çıktı .Bu bayram öncesi 3-4 gğn kanama kahverengi leke gelmeye başladı doktora gittim 3-4 gün sonra .Direk iğne verdi felan 2 tane 1 hafta arayla şükür iğneleri oldum geçti birsey gelmedi .Geceb hafta gittim kanama alanım yok hersey yolunda gözüküyordu . Sadece duphosan 16 haftaya kadar devam edelim dedi risk açısından .Ama o dönemde gezdim yani baya yok oyle böyle söyle hiç yapmadın .O biraz kendiyle alakalı insanın aslıbds ben genelde rahat insanmışım o yüzden .Evde durursam Yoksa çatlarım o psıkoeljiyle zaten kafayı yerğm kendimi biliyorum 🌸.Doktorun tek dediği ilişki yasak o son kanama geldiğinde sadece akıntı gelse bile direk acile gel çocuk olmuş olur anlamazsın kritik dönem direk demişti başka birsey dememişti .