badempregnant Selamlar hamişler🌸 10+3 hamileyim ikili test yerine doktorum nıpt testi önerdi yaptıracağım sizlerin olumlu olumsuz tecrübeleri neler 11.haftamda yaptıracağım umarım sonuçlar güzel çıkar hepimiz için sağlıklı anneler sağlıklı bebekler💃🏼🌸🙏
baby22_ badempregnant evet biz de yaptırdık. İkili taramayı artık önermiyorlar hem sadece olasılık testi ve boşuna insanın canını sıkıyor diye. 11+3 de haptırdık temiz sonuç aldık. Erkenden cinsiyeti de öğrenmiş olduk
anne96 badempregnant 11′de değilde 12. 13. haftalarda yaptırsan daha iyi olabilir çünkü fetal reaksiyon oranı daha yüksek çıkar daha net olur yani ☺️
Denizovski badempregnant Ben yaptırdım iyi ki de yaptırmışım. Hamileliğim süresince kafamda hiç soru işaretleri oluşmadı ikili, üçlü testlere gerek kalmadı. Stres yaşamıyorsunuz hiç. Erkenden cinsiyetini de doğru olarak öğrendik o da bir artı.
badempregnant baby22_ evet ben de yaptıracağım oh inşallah güzel sonuçlar alacağız cinsiyetiniz ne çıktı🥰 bir de hangi firmada yaptırdınız memnun kaldınız mı
2022bebeki badempregnant 12+6 da yapildi benim geçen hafta İzmir Genetik firmasina yaptırdık Amerika’ya gitti kan tahlillerimiz. Olasılıkları hiç uğraşmak istemedik daha net ve güvenilir imkani olan herkese de öneririm. 10-12 gün iş günü sonuçlar için umarim temiz haberini alırız biz de😍 12. Haftada yaptirmanizi öneririm bazen bebeğin dnasi istisna da olsa bulunamayabiliyor 12+ haftalarda yaptirmak ideal
Zeynepppdyg badempregnant bencede bütçeniz varsa yaptırmalısınız ikili üçlü testler sadece olasılık veriyor bebeğin sağlığı hakkında bilgi vermiyor nipt ise %99.7 falan bir doğruluk veriyor ben yaptırdım kafam rahat oldu genoks yaptırmıştm
badempregnant Zeynepppdyg ben de eurofins biomnis yaptırıcam doktorumun önerisi üzerine inşallah iyi sonuçlar alırız cinsiyeti öğrenmekte ayrıca güzel 🥰🥰
Behiye89 badempregnant evet yaptırdım. Ve imkanı olan arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Doğruluk oranı %99.9
Fatos_87 Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp hastahanesinde de varmış sanırım öyle söylemişler bu şekilde duyan var mı ya da oraya yaptıran ???
Fatos_87 Ben de yeni yaptırdım canım inşallah güzel sonuçlar alırız haberini bekliyorum sen neden yaptırdın benim ense kalınlığı vardı kaç haftalık 🙏🤲
TeoMom badempregnant Bence tek olumsuz yanı fiyatı🫣 ben yaptırmadım canım 2li test ve ayrıntılı ultrason yaptırdım düşük risk çıktı ama kafan direk rahat etsin istiyorsan yaptır tabi