Glcdmrdmr DilaraNefes Ben Düzenli olarak 5 yıldır Beypazarı tüketirim hatta vücudumda kalsiyum ve magnezyum değerim çok güzel cıktı . Beypazarı maden suyunu tavsiye ederim :)
DilaraNefes nisanisa yoğurdu anca yemeğin.içinde yerim mesela mantının üstüne bulgurla karıştırarak öyle tüketirim sütü de denk gelirse unutmazsam alırım düzenli kullanmıyorum ama 😘😌😌
nisanisa DilaraNefes anladım bende öyleyim ama yoğurdu hergün yemeğin yanında yemeye çalışıyorum peynir sevmiyosan kaşar yiyebilirsin hem bebeğe kilo aldırıyomuş ben kaşar yiyorum hep 😊😊
DilaraNefes nisanisa kaşar peyniri normalde çok severim ama hamileliğimde sanırsam bi ondan tiksindim ne yazık ki 😞
nisanisa DilaraNefes yapma ya tuhaf oluyo valla bende muzu çok severim hani muz olsun başka meyveye gerek yok öyleyim hamilelikte tiksindim yiyemiyorum 😅
nisanisa DilaraNefes Yok ya geçmiyo bi türlü hep alıyorum bi kaç hafta sonra geçmiştir diye isteksiz yiyorum 😒
pamuk_anne DilaraNefes mutlaka şu marka olacak takintimiz yok ama genelde içim, pınar, torku üçgeni arasında gidiyoruz bir dönem sek 'te almıştık. Maden suyu ise Kızılay, Beypazarı ve Avşar.
DayiogluSevgiGkhan Sırma sodanın mavi sisede olan maden suyu var ben bı tane gunde ondan tüketiyorum sut fazla olmasada bı bardak esım ne getırırse sabıt bıseh yok ama kefır ıc mutlaka sutten daha faydalıymıs
Nsns DilaraNefes beypazarı içmelisin Kızılay’da mimlendi maalesef en sağlıklısı Beypazarı süt konusundada günlük sek süt içiyordum normalde Pınar kullanırım ama günlük sütte içme dediler Pınar’a devam