zamaneannesi80 E devletten sosyal yardım için başvuru yapan var mı bugün ücretler yatmaya başlayacaktı. Parası yatan oldu mu
SimayeceninAnnesi zamaneannesi80 yaptımda kabul edılmemiş benı cok zengin gördü devletimiz suriyeli olarak değiştiricem kimlikleri o zaman rahat yaşarız belkı
oykumm_1233 zamaneannesi80 tam kapanma zamanında 1100 tl ödeme almıştım acaba basvuruya gerek varmı tekrardan acaba, bide ücret ne kadar yatıyormus
zamaneannesi80 SimayeceninAnnesi neye göre kabul ediliyor anlamıyorum zaten daha önce ki başvurularım hep red olmuştu benimde
Dyg61 zamaneannesi80 beni kimse aramadı ya bölgede ki sosyal yardıma yönlendirilmiş inceleniyor yazıyor
zamaneannesi80 iremiremirem çözemedim valla.. emekliyede çalışanada SSK olana da verilmiş.. eşim çalışmıyor benim bizede verildi neye göre seçtiler çözemedim 😌
Sleepless_Mother zamaneannesi80 kabuk edildi diyor ama yatmamış daha 😐 bu bı defalık mi her ay mi oeki bilgisi olan varmı
zamaneannesi80 Sleepless_Mother her ay diye biliyorum canım.. instagram da okudum önceden kabul edildi yazanlar şimdi red yazıyormuş inşallah hüsrana uğramayız😞
Minikmucizem199 zamaneannesi80 bende bugün yatacak diye biliyordum bizimki daha yatmamış beklemedeyim 🥰
zamaneannesi80 Minikmucizem199 bende bekliyorum bakalım.. instagram da okudum az önce önceden kabul edildi yazanlarda şimdi red yazıyormuş inşallah hayal kırıklığına uğramayız😌 e devlete giremiyorum şimdi