Gamzess1 Kızlar sorum başlıkta ishal oldum başka hiç bi şikayetim yok arada belim ve kasıklarım ağrıyor sadece acaba ishal doğum belirtisi midir
Menek16 Gamzess1 Şuan 38+6 yım 3-4 gün bende de oldu baktıgımda bagırsak hareketleri doğuma hazırlık diyordu ama henüz ne sancı ne açılma bi aksiyon yok 🙈:)) tabi kişiden kişiye de değişebilir bu durum
Miiiii Gamzess1 bende yarin 38 oluyorum uc gun ishal oldum bugun gecti sancim falan yoktu ama sadece ishsl vardı normalde dogum belirtisi diyolar ama bilmiyorum bende ishal 3 gune yakın oldu sonra gecti
Gamzess1 Menek16 Bende de başka hiç bi belirti yok sadece annem bugün karnımı gördü çok aşşagı düşmüş doğumun çok yakın diyor ama bilemiyorum canım
Miiiii Gamzess1 bende bugun öğlen 3 te kontrolum var unutmazsam doktora sorarim gerci oek bişey demez ne desem normal.diyo.hep 😂😂😂
Gamzess1 Pheebs Benim hiç olmamıştı ya ilk defa bugün oldu bi gaz sancısı cektim bide doğuruyorum sandım 😅
Miiiii Gamzess1 canim gittim doktor ishal belirti olabilirde olmayabilirde diyo pek bisey demedi ama nst de biraz sancım cikti kan idrar verdim pazartesi anestezi uzmanina sonuclari gosterip doktoruma gidjcem gün verecekmiş
Miiiii Gamzess1 benim ikinci gebeligim.ilkinde muayeneye gittim suyum bitmis sızıntı seklinde geldigi için hemen sezeryana aldilar simdi ikinci gebelihim bu ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak