Biroglanannesiii Gizem2424 Belli bir miktar 0-3 ay tercih ettim bir kaç parça yeni doğan olarak aldım geri kalanı 6-9 3-6 olarak parça parça aldım
Hamideersin Gizem2424 yeni doğan bile bol geliyor ilk doğduğunda ama bı haftada toparliyolar 1 aylık olunca küçülüyor bile 0 3 aylık daha mantıklı
Sarahh Gizem2424 eğerki kilolu bi bebek olmayacaksa yenidoğan kıyafetleri en az 1 ay kadar giydiriliyor
Meneksekara Gizem2424 yeni doğan bir tane yeter bence bol olunca giydirilmesi rahat bolluk problem değilse 3 ay iyi oluyo Benim bir buçuk kilo prematüre doğdu ben 6 aylık bile giyrdim bebeğime
Simsimblog Yenidoğan 3-4 takım aldım hemen büyüyorlar lazım olmuyor felan diye ama kesinlikle fazla alınmalı yetmiyor kusuyor terliyor bezi bulaşıyor 3 buçuk kilo doğdu bebeğim 1-3 aylık olan kıyafetler bile büyük geliyor içinde kayboluyor
Annesininportakali53 Gizem2424 yenidogan aldım yüksek ihtimal onu götürürüm benin gözüme de küçük geldi ama gorumcemin kızı 3990 gr doğdu ona bile o an yeni doğan büyük geldi ama 2 gün sonra giyemedi tabi o ayrı birsey çünkü sonradan toparliyorlar
OksijenliSu Gizem2424 Hastane çıkışını yenidoğan olarak alacağım. Geri kalanı 3 aylık ve üstü olarak alacağım.
Merve201119 Gizem2424 iki tane yeni doğan alicam 10 lu hastane çıkışı geri kalan 0 3 ay alicam daha sonra 3 6 ay aliirm hele Bi dogsunda göreyim boyunu posunu
Seymaymn Gizem2424 0-3 ay cok az alın cok hızlı büyüyorlar ben cok zıbın almıstım hıc giydiremedm cogunu yani büyük almak daha iyi
Umran__37 Gizem2424 butun herseyini 0 3 ve 6 9 aylik aldim hatta bir yas bile aldim cok sey oldu cevremdeki herkes yenidogan alma dedi cabuk buyuyolarmis