1989fatma 26 haftalık hamiş güzel anneler hmileliğiniz nasıl gidiyor? Siz Kaç kg aldınız, bebeğiniz kaç kg aldı? Benim gibi ödeme toplamaya başlayan var mı? Hadi sohbet edelim
1prenses2prensyenigebe 1989fatma 4.gebeliğim 93 ile gebe kaldım 18 haftalık gebeyim 96 kg oldum bu arada 3. Bebeğim de 10 gün sonra 8 aylık olacak korunurken gebe kalanlardanım 12 ve 10 yaşında 2 büyük çocuğum 3.sezaryenim olacak tüplerimi de bağlatıcam daha doğurmaya niyetim yok kesin çözüm bulup defteri kapatıyorum
Minigim38 1989fatma 6 kilo almışım toplamda bugün kontrolüm vardi geldim hastaneye sükür durumumuz iyiymis ellerim sanki biraz ödem topluyor yüzügüm olmuyor artik🤦♀️🤗
1989fatma 1prenses2prensyenigebe benimde aynı 13-11 yasında cocuklarım 3.ye bir kaç defa hap kullanmadım hamile kaldım 😅 ben de ikisi normal bunu bilmiyorum aslında bağlatmak istiyorum ama sezeryan sonrası da korkuyorum biraz ayaklanamam diye
1989fatma Minigim38 benimde ellerim ödem topladı parmaklarım ağrıyor şişlikten ben de aldım kg bayağa meyve aşırı tüketiyorum yemekten cok😅🙈